Инцидентът е заснет от видеокамерите на магазина, в който работи

...
Инцидентът е заснет от видеокамерите на магазина, в който работи
Коментари Харесай

Изродът Петър ме преби, жалва се Атанаска от кв. „Ветрен“

Инцидентът е сниман от видеокамерите на магазина, в който работи дамата

Магазинерката Атанаска Радулова от кв. „ Ветрен “, се оплака, че е станала жертва на принуждение от мъж с малко име Петър. Пред Днес България тя споделя потресаваща история.

„ Дойде един пийнал клиент. Поиска да си купи Бургаско – даде ми пет лв.. Трябваше да му върна 3,70 лв., само че той не беше склонен. Твърдеше, че ми е дал 10 лв.. Заплаши ме, че в случай че не му върна остатъка, ще ме удари. Не минаха и няколко секунди и фактически ме удари. Първо с пестник в главата, зашеметих се! Предупредих го, че ще се обадя на брат ми, полицията и някой мой другар, а той още веднъж ме удари – с глава си, най-после ми заби и пестник. Дадох му парите и си потегли. Знам, че се споделя Петър. Доколкото разбрах е от някакво село край Бургас, живее в ж.к. “Славейков “, работил е като строителен служащ, само че бил разбрах изпъден за злоупотреби. Познавам го като клиент. Идвал е и различен път и ме е обиждал. Наричал ме е „ отпадък “ неколкократно “, изяснява Атанаска.

Тя не се тормози. Дава публичност, с цел да е сигурна, че полицията ще си свърши работата. От Второ районно управление (на МВР) Бургас са поискали записите от охранителните камери, които са предадени.

Вижте видеото:



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР