Инцидентът е станал през нощта, на бул. Дунав, в отсечката

...
Инцидентът е станал през нощта, на бул. Дунав, в отсечката
Коментари Харесай

Пиян шофьор обърна по таван кола в изкоп на булевард в Пловдив


Инцидентът е станал през нощта, на бул. " Дунав ", в правата сред " Карловско шосе " и ул. " Победа ", в платното в посока София.

Водачът на " Хонда " -та е арестуван след опит да избегне полицейска инспекция тази нощ, съобщи БНР. От полицията прецизираха, че минути след среднощ автопатрул на РУ-Труд подал сигнал за прекъсване със стоп палка на преминаващия в селото автомобил. Водачът обаче не се подчинил и траял в посока Пловдив. С включени светлинна и звукова сигнализация униформените последвали колата, която минала на червен светофар на кръстовището сред бул. " Дуна " в и ул. " Райна Княгиня " и навлязла в заварден сектор с ремонт, обозначен със съответните знаци. Там, в ров хондата пропаднала и се преобърнала. На място, дружно с сътрудниците им от Трето районно управление (на МВР), униформените задържали 62-годишния престъпно проявен мъж зад кормилото.

Тестът му с дрегер отчел съществуване на 1,38 промила алкохол, той е дал кръвна проба за химически разбор. На водача и негова спътничка е оказана здравна помощ.

Извършителят е арестуван за период до 24 часа, формирано е полицейско произвеждане.

В момента на място няма полиция, единствено служащи на ВиК и строителната компания, която работи по обекта. По проект през днешния ден е трябвало да бъдат сложени тръби, само че чиновниците останали сюрпризирани от автомобила, който се намира в изкопа.

Това не е първи " полет " към ров в града. Миналия месец лек автомобил пропадна в дупка, образувала се след ВиК повреда в пловдивския регион " Тракия ". Месец преди този момент пък в огромна дупка, отворила се след повреда в тръбопроводната мрежа в същия регион пропаднаха два автомобила.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР