Инцидентът е станал около 15:30 часа в петък района на

...
Инцидентът е станал около 15:30 часа в петък района на
Коментари Харесай

Верижна катастрофа на пътя Ботевград - Мездра, има километрични задръствания

Инцидентът е станал към 15:30 часа в петък региона на разклона за село Ребърково. Ударили са се лек автомобил " Ситроен ", автовоз и ТИР.

 

Шофьорът на колата, движещ се в посока Мездра, е навлязъл в платното за насрещно придвижване и се е блъснал челно в автовоз с пловдивска регистрация. След това в тях се блъснал турски ТИР.

 

" Ситроен " -ът е ръководен от 58-годишен чиновник на АЕЦ " Козлодуй ". Той идвал от София и пътувал към централата. По първична информация, мъжът задрямал зад кормилото и по тази причина навлязъл в насрещното.

 

Автовозът пътувал към Пазарджик, а турският камион се движел в посока Дунав мост ІІ, защото изпълнявал курс към Германия.

 
За благополучие при случая няма потърпевши. Водачите са прегледани от екипи на Спешна помощ, само че не се е наложило никой от тях да бъде приет в болница.

Нанесени са съществени материални вреди по транспортните средства. Те са заели цялото пътно платно до момента в който се прави оглед.

 

Трафикът по натоварения сектор от интернационалния път е напълно блокиран, образували са се километрични опашки от коли и в двете направления.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР