Инцидент във варненския затвор изпрати девет от служителите в болница.

...
Инцидент във варненския затвор изпрати девет от служителите в болница.
Коментари Харесай

Девет от надзирателите на затвора във Варна в болница след пожара

Инцидент във варненския затвор изпрати девет от чиновниците в болница. Както Varna24.bg заяви, пожар породи на 2 април в сервизно помещение на пандиза. По предварителна информация ВиК повреда е провокирала късо съединяване.

От пресцентъра на полицията оповестиха тогава, че огнеборците са се отзовали бързо на място, само че до разгръщане на пожара не се е стигнало. Всички лишени от независимост са били прегледани и са в положително здраве. Не се е наложила евакуация.  

Кризисната обстановка в корпуса на пандиза била овладяна с помощта на бързите и професионални дейности на чиновниците на пандиза и огнеборците. При оправянето със обстановката са били обгазени девет от надзирателите, които са били отведени в токсикологията на Военноморска болница. В лечебното заведение те са постъпили още във вторник заради високи индикатори на въглероден окис и диоксит, научи Varna24.bg от чиновници на пандиза. Състоянието на потърпевшите към този момент е устойчиво и през днешния ден се чака те да бъдат изписани.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР