Инцидент с моторна лодка на Южния плаж в Китен доведе

...
Инцидент с моторна лодка на Южния плаж в Китен доведе
Коментари Харесай

Затвориха Южния плаж в Китен заради изтичане на дизелово гориво

Инцидент с моторна лодка на Южния плаж в Китен докара до приключване на дизелово гориво, алармираха слушатели на БНР-Бургас.

Лодката е заседнала, откакто капитанът и неговият асистент са влезнали в морето, с цел да създадат експериментален курс след ремонт на плавателния съд.

При случая няма потърпевши.

Органите на реда са предизвестили хората на плажа да излязат от водата, с цел да бъдат предовратени последствия за здравето им. "Морска администрация - Бургас " и Районната здравна ревизия работят по случая.

"Сутринта, когато идвахме на плажа, една кола за спешна помощ и полицейска кола минаха насам. Ние не знаехме какво се е случило. След като влязохме във водата, усетихме доста мощна миризма на нафта. Спасителите ни обясниха, че се е обърнала моторна лодка и е изтекла нафта във водата. Петното се движи около брега. Спасителите предизвестиха да изкараме дребните деца от водата, с цел да не се появи алергия по кожата им. В момента в морето няма съвсем никой ", описват очевидците.

Очаква се контролните органи да създадат инспекция на замърсяването.

Радиация до 50 пъти над нормата мериха край Черноморец

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР