Инцидент с камион затруднява движението на АМ Хемус, съобщават очевидци

...
Инцидент с камион затруднява движението на АМ Хемус, съобщават очевидци
Коментари Харесай

Камион се завъртя на АМ Хемус, движението е затруднено СНИМКИ

Инцидент с камион затруднява придвижването на Автомагистрала " Хемус ", оповестяват очевидци в мрежата. Товарната машина се е завъртяла към 24-ти км, в посока Варна.

Няма данни за аргументите за станалото. На мястото на случая се е образувало голямо запушване.

Припомняме, че през днешния ден КНСБ провежда митинг на автомагистрала „ Хемус “ на работещите в Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ) и нейните подразделения в страната.Протестът ще се организира на тунел „ Витиня “, като придвижването по автомагистралата ще бъде затворено в двете посоки. Той ще се организира към 14 часа.

В демонстрацията ще се включат 200 служащи и чиновници от цялата страна, които упорстват за нарастване на заплатите с 30%, възнаграждение на изключителния труд и възстановяване на изискванията на труд. 

Шофьорите в елементи от страната може да бъдат затруднени и от атмосферните условия. Жълт код за сняг и поледици късно вечерта в сряда и през нощта против четвъртък е разгласен в 6 области в Западна и Северозападна България заради валежи от дъжд и сняг. В старопланинските региони на три от областите ще има обилни снеговалежи и ще се образува нова снежна завивка. Предупреждението за евентуално рисково време е в действие за областите Видин, Монтана, Враца, София-град, София област и Перник.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР