Инцидент с автобус на градския транспорт в столичния квартал Младост

...
Инцидент с автобус на градския транспорт в столичния квартал Младост
Коментари Харесай

Няма тежко ранени при катастрофата с автобуса в София, на шофьора му прилошало

Инцидент с рейс на градския превоз в столичния квартал " Младост " 2. Според информацията на Министерство на вътрешните работи на водача му е прилошало и е изгубил ръководство върху рейса. За благополучие, няма тежко ранени. Пострадали са 8 души - пасажери в рейса, измежду тях и дете.

Около 20:00 ч. завърши огледът на мястото на случая.



Този следобяд " Младост " 2 безусловно се разтресе, откакто рейс №4, който се движи по маршрута си по бул. „ Академик Александър Теодоров - Балан “ излезе от пътя, влезе в междублоковото пространство, събори две дървета и рани няколко пасажери.



Причината за злополуката е, че на водачът на рейса му е прилошало и е изгубил схващане. Той работи в столичния автотранспорт от 6 години и има единствено леки ПТП-та, обясниха от сдружението.

" В момента е откаран на обзор в Окръжна, споделиха хората, които са му помогнали да излезе. Бил съвсем несъответстващ, не е могъл да даде никакво пояснение, даже шофьорската си брошура не е могъл да откри ", сподели Борислав Попов, шеф отдел " Безопасност " в " Столичен автотранспорт ".

" Каза че от горната спирка нищо не помни, по този начин сподели. Беше ей, по този начин на прилежащата скамейка и това ни показа ", споделя свидетел.

Хората в рейса не разбрали какво тъкмо се случва. Пострадалите са главно с пострадвания в региона на лицето.

Сред потърпевшите има и дете на 10 години с разрушен нос.

Снимки: Карина Караньотова

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР