Инцидент беляза церемонията, посветена на назначаването на новия шеф на

...
Инцидент беляза церемонията, посветена на назначаването на новия шеф на
Коментари Харесай

Млади полицаи не устояха на премиера Трюдо и се свлякоха на земята

Инцидент беляза церемонията, отдадена на назначението на новия началник на канадската полиция Бренда Лъки. Специално за случая в Кралската канадска конна академия дойде и министър председателят Джъстин Трюдо.

По време на речта на Лъки двама кадети са изпаднали в безсъзнание. Първоначално зле се почувствал млад служител на реда, а незабавно след него на земята се свлякла и млада жена. След като били свестени, курсантите са изведени от залата.



По данни на CBC, не е изключено дебелата алена униформа, с която са били бъдещите чиновници на реда, да е провокирала прегряване, а то, от своя страна, да е довело до припадъка.



Бренда Лъки от 32 години е полицейски чиновник, била част в мироопазващите сили в някогашна Югославия и е помогнала да образова полицията за задачата на Организация на обединените нации в Хаити. Лъки е била наградена от Организация на обединените нации за смелост и има похвални рекомендации за работа с общностите на коренното население на Канада. През 2006- 2007 година отпред на канадската полиция също беше жена- Бевърли Бюсон, само че тя единствено краткотрайно изпълняваше тази служба.

Очаква се Лъки да стартира да извършва публично отговорностите си в средата на месец април.





Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР