Интригуващи двубои ни очакват и е петия ден на Уимбълдън.

...
Интригуващи двубои ни очакват и е петия ден на Уимбълдън.
Коментари Харесай

Програма за петък: Джокович и Жабур на Централния корт, Алкарас на корт №1


Интригуващи дуели ни чакат и е петия ден на Уимбълдън. Новак Джокович продължава отбраната на трофея си, само че той надалеч няма да е единствената звезда, която ще излезе на корта в „Ол Инглънд Клъб“.

Програмата на централния корт ще стартира с мач от шампионата при дамите, в който третата сложена Онс Жабур ще се изправи против Даян Пари. След това ще забележим напълно сръбски конфликт сред Новак Джокович и Миомир Кецманович, а първата ракета на домакините Камерън Нори ще се изправи против Стив Джонсън.1
Централен корт, начало в 15:30 ч.
Даян Пари – Онс Жабур
Новак Джокович – Миомир Кецманович
Камерън Нори – Стив Джонсън

Не по-малко забавно ще бъде на корт №1, където една от приятните изненади на шампионата досега – Хедър Уотсън, ще опита да зарадва сънародниците си по трибуните с триумф против Кая Юван. След това на корта ще излязат Елиз Мертенс и шампионката за 2018 година Анджелик Кербер, а Карлос Алкарас ще закрие програмата с мач против Оскар Оте.
Корт №1, начало в 15:00 ч.
Хедър Уотсън – Кая Юван
Анджелик Кербер – Елиз Мертенс
Оскар Оте – Карлос Алкарас

На корт №2 ще забележим любопитен конфликт сред двама от най-атрактивните играчи в Тура – Франсис Тиафо и Александър Бублик, след което петата сложена Мария Сакари ще се изправи против Татяна Мария. В последния мач от програмата място в идната фаза ще си оспорват Яник Синер и Джон Иснър.
Корт №2, начало в 13:00 ч.
Франсис Тиафо – Александър Бублик
Мария Сакари – Татяна Мария
Яник Синер – Джон Иснър

Пълната стратегия можете да видите ТУК
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР