Интригуваща история сподели бившият футболист на ЦСКА Тиаго Родригес. Португалецът

...
Интригуваща история сподели бившият футболист на ЦСКА Тиаго Родригес. Португалецът
Коментари Харесай

Бивша звезда на ЦСКА: В София ме посрещнаха с пистолет

Интригуваща история показа някогашният футболист на ЦСКА Тиаго Родригес. Португалецът прекара незабравими мигове в Борисовата градина сред 2017-2021 година, само че самото му идване у нас не е било по вода.

„ Когато отидох в България, притежателят на клуба беше споделил, че на летището ни чака един господин. Пристигнахме, видях един мъж с револвер и си помислих, че би трябвало да е служител на реда тук, на летището. Никой различен не се появи. Обадихме се на президента, той настоя, че неговият човек към този момент е там. Казах, че там има единствено един човек с револвер и босът удостовери: “Това е той ”, спомня си Тиаго в изявление за tribuna.expresso.pt.

„ Тогава минахме през доста разрушени региони, видях колите по пътя и като че ли нямаше правила за шофиране, всеки правеше каквото си желае. Центърът на София е страховит, само че периферията е с доста порутени здания, доста съсипия. Рубен Пинто ми откри апартамент, в действителност аз се нанесох в неговия, тъй като той се местеше ”, добави Родригес.