Интригуваща игра с вълнуващ финал донесе впечатляващите 50 000 лв.

...
Интригуваща игра с вълнуващ финал донесе впечатляващите 50 000 лв.
Коментари Харесай

Банков служител спечели 50 000 лв. в „Сделка или не“

Интригуваща игра с трогателен край донесе впечатляващите 50 000 лева на последната участничка в емблематичното телевизионно шоу „ Сделка или не “ с водещ Ненчо Балабанов. Александра Николова от Казанлък подходи стратегически и резервира забележително хладнокръвие по време на зашеметяващия ѝ ефирен дебют. Важно решение за промяна в основен миг докара до отварянето на кутия с номер 22, в която се криеше огромната сума.

Александра не има вяра изключително в шанса си , тъй като в никакъв случай не е печелела от лотарийни игри повече от 3 лева Тя е икономист по обучение и работи като банков чиновник от цели 17 година Любимото ѝ число е 7, само че ѝ се пада да играе с кутия номер 9. Алекс с безапелационен размах отхвърли всички парични предложения на Банкера, започващи от 2300 лева, през 3500 лева, до цели 7500 лева в края на играта. Пред водещия Ненчо Балабанов смелата жена даде поръчка, че играе за 20 000 лева, с които би желала да сбъдне своята фантазия - да се отдаде на кулинарен туризъм с обиколка в Европа.

Играта на Александра беше извънредно уравновесена, като в даден миг сумите на таблото имаха еднакъв брой от двете страни. В последните си три кутии, Алекс беше оставила сумите 2 лева, 500 лева и 50 000 лева Реши да отвори кутията с обичаното си число 7 и то ѝ донесе шанс, тъй като вътре откри 2 лева В този значим миг късметлийката получи оферта за промяна от Банкера, която одобри и не сбърка, тъй като в нея се криеха по този начин мечтаните 50 000 лева

Банкерът се раздели със сериозна сума, а Александра си потегля от „ Сделка или не “ по-щастлива, доста по-богата, подготвена да извърши своите фантазии и още веднъж да повярва в шанса си.

Още забавна информация за „ Сделка или не “ може да откриете на уеб страницата на предаването, както и в формалната и на „ Сделка или не “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР