Интригите на руското задкулисие са насочени срещу мен, а то

...
Интригите на руското задкулисие са насочени срещу мен, а то
Коментари Харесай

Интригите на руското задкулисие са насочени срещу мен, обяви Румен Радев

Интригите на съветското задкулисие са ориентирани против мен, а то си има своите поддръжници в България. Това сподели в изявление за " Панорама " по Българска национална телевизия тази към този момент президентът Румен Радев, в отговор на въпрос дали не е време да отхвърли присъединяване на съветското задкулисие в неговия избор.

" Няма да се впускам в конспирология, кое е това задкулисие, кои са му поддръжниците, само че има хора, които се прокрадват в политиката с външни зависимости и на гърба на България ", добави президентът.

В отговор на различен въпрос, Радев сподели, е връзките с Русия не би трябвало да
Почиват на благодарността, а на основата на истината. " За страдание в последните 30 години се направи не малко истината да се изопачи и не помни и в този момент лекуваме раните и от двете страни ", добави той.

Според Радев избрани кръгове непрестанно внушават, че той гледа на Изток. " А къде са тези хора да ме питат, дали негледам доста на Запад, като съм на посещаване по покана на президента на Германия, Холандия, Италия, Португалия, Австрия, Швейцария, Унгария, Хърватска, Израел, на ауденция при краля на Белгия, британската кралица ".

Държавният глава посочи, че неговите визите се задават от българския народ и заради тази причина е приел след няколко дни да посети Китай, където бил поканен от китайския президент.

" България просто я няма да капиталова карта на Китай в Източна Европа. Надявам се моето посещаване да даде подтик, значимо е да има добър разговор. Имаме упоритостта да издигнем равнището на нашите отношение на т.нар стратегическо партньорство, това е значимо условия, с цел да се отпушат т.нар стратегически планове и първото условия за това е директна авиолиния Пекин – София ", сподели още Радев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР