Интриги, манипулации и битки за власт ще дирижират събитията в

...
Интриги, манипулации и битки за власт ще дирижират събитията в
Коментари Харесай

Смъртоносна битка между Фотев и доктор Тасев в „Откраднат живот: Любовта лекува“

Интриги, операции и борби за власт ще дирижират събитията в новите епизоди на „ Откраднат живот: Любовта лекува “ тази седмица по NOVA.

Преследването на Фотев ще се трансформира в рискова игра, в която ще се замесят професор Цонев, лекар Стаменова и лекар Тасев . Личните претекстове ще ги управляват и подвеждат, а развръзката ще бъде сериозна за един от героите на хитовия български сериал.

 Oткраднат живот NOVA

Междувременно Поли Грънчарова и лекар Табаков ще продължат да показват фамилиарност, а лекар Огнянова и лекар Стилянова ще се обединят да развенчаят подправената връзка.
 Кралицата на розите, от която кожата ти се нуждае (вземи я с 10% отстъпка в този момент!) Edna предлага Кралицата на розите, от която кожата ти се нуждае (вземи я с 10% отстъпка в този момент!)
Неочаквана поява на жена от близкото минало на лекар Табаков ще преобърне напълно проектите и познатия му живот. В паниката ще бъде намесен и лекарският екип, който ще се погрижи за пациентката без съмнение за ключвата ѝ роля в живота на самоуверения доктор.

„ Предстоят доста забавни събития в „ Откраднат живот”. Не единствено за моята героиня, само че и за целия сериал като цяло. Моят облик се развива в любопитна посока, на моменти провокативна и неочаквана” , разкри Елена Карабойчева в „ На Кафе “. Актрисата е позната на феновете със своето преобразяване в ролята на сестра Чокова в най-успешния български медицински сериал. „ Много ми е прелестно да фотографирам с този екип. Много огромни експерти са. Много огромно наслаждение в този момент ми доставя да виждам Иван Юруков - този човек е вселена” , добави Елена Карабойчева.

Новите епизоди на „ Откраднат живот: Любовта лекува “ може да гледате от вторник до четвъртък в 20.00 ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на NOVA и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във Фейсбук, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР