Интригата за евентуален общ нов политически проект на двама от

...
Интригата за евентуален общ нов политически проект на двама от
Коментари Харесай

Пак догадки и недомлъвки за бъдеща нова партия на двама от служебните министри

Интригата за възможен общ нов политически план на двама от служебните министри - Кирил Петков и Асен Василев още веднъж е на дневен ред откакто тази заран служебният министър председател Стефан Янев разяснява в ефира на " Здравей, България " по Нова телевизия, че е допустимо групировка, формирана от Василев и Кирил Петков, да се яви на последващи избори.

" Бих дал своя вот за хора като Асен Василев и Кирил Петков. Дали те ще вземат участие в подобен план, следва да забележим. Аз бих се присъединил във всеки един план, който работи за България. Етикетите би трябвало да бъдат загърбени. Време е в политическото говорене персонализацията да не взема водещо място. Партиите са съдружие от хора с идентични мисли и цели. Те не принадлежат на един човек ”, сподели Янев. На въпрос допустимо ли е групировка към двамата служебни министри да се яви още на изборите, които предстоят той отговори: „ Всичко е допустимо. Този план би могъл да се яви и на идващите избори и това е въпрос на технология. Не съм квалифициран да ги разисквам, тъй като не съм правил такова изследване. Предстои да забележим ”, добави Янев.

Спекулациите за бъдеща партия на Петков и Василев се появиха преди десетина дни. Тогава и двамата нито отхвърлиха, нито потвърдиха. По същия метод реагираха и през днешния ден, след изявлението на Янев.

" Няма да приказвам за политически планове, до момента в който не ми изтече мандатът. Реално имаме 2 седмици. Искам да се концентрирам върху работата, която имам да свърша ”. Това съобщи икономическият министър Кирил Петков пред публицисти.  „ Видяхме, че за 3 месеца можем да създадем много огромна смяна. Ако продължаваме да влагаме силата си в тази посока, България може да стане друга ”, добави той.

Колегата му Асен Василев даде подобен отговор. " В момента съм финансов министър и имам друга съществена задача. След като спра да бъда финансов министър и да се занимавам с тези съществени задания, ще си умря и ще си помисля ", съобщи той.  " Виждам смисъл в това страната да продължи да се развива в посоката, която последните три месеца беше заложена. Трябва да се намерения доста деликатно, това е доста тежка отговорност, в случай че въобще бъде поета ", уточни Василев.


 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР