Интригата в квалификациите за директно класиране в UEFA EURO 2024™

...
Интригата в квалификациите за директно класиране в UEFA EURO 2024™
Коментари Харесай

Квалификациите за UEFA EURO 2024™ отново в каналите от пакета DIEMA XTRA

Интригата в квалификациите за непосредствено класиране в UEFA EURO 2024™ продължава през септември, а феновете могат да наблюдават новите забавни дуели онлайн в ефира на каналите от спортния пакет DIEMA XTRA. Мачовете от петия и шестия кръг на квалификациите ще се проведат в интервала от 7 до 12 септември и ще бъдат излъчени по DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и DIEMA SPORT 3. В квалификационната фаза на шампионата вземат участие 53 тима, разпределени в 10 групи, като билет за влиятелния европейски конгрес печелят първите два отбора във всяка от тях, а още три ще могат да се класират за финалите посредством плейофи.

Първият дуел от квалификациите, който феновете могат да гледат ефира на DIEMA SPORT, е сред Литва и Черна гора – този четвъртък от 19:00 ч. Малко по-късно, от 21:45 ч. ще е мачът Сърбия – Унгария. В петък от 21:45 ч. футболните почитатели ще имат опция да проследят развоя от конфликта сред Хърватия и Латвия, а в събота от 19:00 ч. Андора ще се изправи против Беларус. На 10 септември за победа ще се борят тимовете на Литва и Сърбия – от 21:45 ч. по DIEMA SPORT.

Ефирът на DIEMA SPORT 2 също ще изобилства от завладяващи дуели. Началото ще бъде сложено на 7 септември с мача Нидерландия – Гърция (21:45 ч.), а на идващия ден ще играят Турция и Армения (21:45 ч.). На 9 септември феновете на спортния канал могат да гледат два конфликта – Естония - Швеция от 19:00 ч. и Косово – Швейцария от 21:45 ч. Интригуващ ще бъде и мачът сред тимовете на Албания и Полша – в неделя от 21:45 ч.

Футболни страсти предстоят и в ефира на DIEMA SPORT 3. На 7 септември един против различен ще излязат Франция и Република Ирландия (21:45 ч.), а в петък мачовете в спортния канал ще бъдат два – Грузия – Испания от 19:00 ч. и Словакия – Португалия от 21:45 ч. Несъмнено интерес ще провокира срещата сред Англия и Украйна – на 9 септември от 19:00 ч., а от 21:45 ще играят Северна Македония и Италия. В последния ден от седмицата по DIEMA SPORT 3 почитателите ще могат да гледат цели три дуела – Казахстан – Северна Ирландия от 16:00 ч., Финландия – Дания от 19:00 ч. и Република Ирландия – Нидерландия от 21:45 ч.

Към всички мачове от квалификациите за UEFA EURO 2024™, феновете ще видят качествена студийна стратегия, готова от екипа на дирекция „ Спорт “ на Нова Броудкастинг Груп. Заедно с богатото студийно наличие, всекидневно ще бъдат предавани обзорни излъчвания, тъй че футболните почитатели да не пропуснат нито един забавен миг от идните европейски квалификации.

Не пропускайте да гледате квалификациите за UEFA EURO 2024™ в каналите от спортния пакет DIEMA XTRA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР