Интригата тук е следната - президентът има влияние в изпълнителната

...
Интригата тук е следната - президентът има влияние в изпълнителната
Коментари Харесай

Явор Дачков: Нинова е като политически хищник, но Радев е в кабинета чрез Янев

Интригата тук е следната - президентът има въздействие в изпълнителната власт. Днес стана ясно, че Стефан Янев ще бъде боен министър, което значи,че Румен Радев е там твърдо. Това значи, че Корнелия Нинова има проблем, тъй като тя води война с Румен Радев и вътре в държавното управление тя ще желае да има по-голямо въздействие, с цел да може да оцелее на конгрес, а даже и да не оцелее, да има задоволително власт да управлява партията си, изясни той своята позиция.

Асен Василев и Кирил Петков доста добре концентрираха властта си върху финансите - нововъведения, стопанска система. Те се концентрираха върху това, разтовариха обществени функционалности, дадоха икономическото министерство на Корнелия Нинова, което е огромна хапка. Общо взето се пробват да намерят салдото по този начин, че всички да са удовлетворени. И към този момент им се получава ", сподели още той по " Нова телевизия ".

Така наподобява уравновесената власт, която може да издържи много по-дълго в сравнение с чакат някои песимисти, които чакат държавното управление да падне и на следващия ден ГЕРБ да се върне на бял кон, счита журналистът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР