Интригата около бъдещия проект на Кирил Петков и Асен Василев

...
Интригата около бъдещия проект на Кирил Петков и Асен Василев
Коментари Харесай

Предизборно: Петков и Василев представят "Продължаваме промяната"

Интригата към бъдещия план на Кирил Петков и Асен Василев би трябвало да падне през днешния ден. Двамата някогашни служебни министри ще създадат среща с медиите в 11 ч.

Въпреки че в прессъобщението написа, че ще има " неофициална конюнктура " съидейниците ще разясняват концепциите си, ползата към събитието е голям. Novini.bg ще излъчи събитието НА ЖИВО в нашия уебсайт и нашата Facebook страница.

Петков и Василев са заложили на " Продължаваме промяната " за име на политическата си организация. Любопитно е да се види по какъв начин те ще вземат участие на изборите, защото времето за регистрация на нов план няма да им стигне. Очакванията са да се употребява друга партия за мандатоносител.

Kирил Петков Петков беше министър на стопанската система във втория длъжностен кабинет на Румен Радев. Асен Василев пък бе отпред на финансите. И двамата са приключили " Харвард " и имат добро име на съществени експерти, успявайки да създадат добра кариера и в частния бранш. На изпроводяк от Министерството на стопанската система Петков сподели, че в бъдещия план ще влязат хора със сериозна експертиза.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР