Интригантът е изключително успешна пиеса от 18-ти век за човек,

...
Интригантът е изключително успешна пиеса от 18-ти век за човек,
Коментари Харесай

10 начина да се справите с хора, месещи се в живота ви

" Интригантът " е извънредно сполучлива пиеса от 18-ти век за човек, който желае да знае всичко за другите и се бърка в живота им. Изглежда, че нищо не се е трансформирало през днешния ден. Всички ние се срещаме с хора, които се месят в живота ни по един или различен метод. Ето няколко съвета по какъв начин да се погрижим и предотвратим намесата в живота ни от други хора:
1. Поставете ясни граници
Използвайте твърдо " Аз " и покажете, че не желаете да се включвате в тематиката, да вземем за пример: " Не разясня заплатата си ". Научете се да казвате " не " и знайте, че не сте длъжни да давате пояснения, да вземем за пример: " Не ме забърквай с този човек ". Полезно е да пазите и движимостите си, не оставяйте телефона си в близост и постоянно излизайте от профилите си в обществените мрежи на общите компютри, с цел да нямат достъп до персонална информация за вас.
2. Не го приемайте персонално
Не може да контролирате какво споделят и вършат другите, само че може да контролирате по какъв начин вие се чувствате. Фокусирайте се над думите им, а не на следствията от тях върху вас. " Първо фамилията, след това кариерата ", " Защо си към момента сама? " и други сходни въпроси могат да ви обиден. Игнорирайте ги и се усмихвайте без да давате пояснения.
3. Игнорирайте ги
Има хора, които не можем да пренебрегваме, с които би трябвало да запазим положителни връзки. Ако съседите или сътрудниците, да вземем за пример, се месят в живота ни, по-добре не им обръщайте внимание.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР