Intracom Telecom, световен доставчик на телекомуникационни системи и решения, разгръща

...
Intracom Telecom, световен доставчик на телекомуникационни системи и решения, разгръща
Коментари Харесай

Intracom Telecom засилва свързаността на Варшавската градска полиция с решението си OmniBAS™


Intracom Telecom, международен снабдител на телекомуникационни системи и решения, разпростира активността си в партньорство с Xentia, полски дистрибутор на едро на гласови, дейта и широколентови безжични решения за системи за наблюдаване. Това се реализира посредством системата DMR Simulcast на Варшавската градска полиция (KSP Варшава), която избира и внедрява платформата OmniBAS™ на Intracom Telecom като микровълнова връзка за транспорт.

След търг на централата на полицията във Варшава, завършил на 28 януари 2019 година, Xentia, в съдействие с Intracom Telecom, получи план за замяна на съществуващата аналогова DMR система в покрайнините на Варшава. Чрез новите си OmniBAS™ връзки Intracom Telecom ще извърши услугите за свързване и транспорт на данни от предградията, дружно с застраховане на съществуващия трафик. По-конкретно, към този момент разгърнатата мрежа на OmniBAS™, която работи от 2015 година, ще бъде в допълнение разширена като бъдещо решение за преразпределяне на системата DMR Tier II Simulcast. Освен това, заради нараствания потенциал на решението, то ще се употребява и за други услуги, като видео (CCTV наблюдение), PSTD и OST-112, план за незабавно повикване и предаване на данни сред полицията и пожарната. Наред с това, към този момент внедрената усъвършенствана и богата на функционалности система за ръководство на мрежата, uni|MS™ в този момент ще бъде актуализирана до най-новата си версия, с цел да поддържа цялата радиомрежа.

Портфолиото от микровълнови артикули на Intracom Telecom предлага multi-Gigabit IP радио потенциал, поддържащ водещи на пазара модулации до 4096-QAM и канали до 112 MHz, като в това време дава опция за лесна и плавна миграция към IP/MPLS архитектура. Благодарение на изключителните благоприятни условия и продуктивност на OmniBAS™ ще се усъвършенства връзката и прехвърлянето на данни сред служители на реда и пожарникари в цялата страна.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР