Интимността в любовната връзка е нашата емоционална, но и физическа

...
Интимността в любовната връзка е нашата емоционална, но и физическа
Коментари Харесай

Вижте тези10 знака, които показват дали във връзката ви има достатъчно физическа близост

Интимността в любовната връзка е нашата прочувствена, само че и физическа непосредственост с обичания човек. Физическата непосредственост е доста значима и тук не става въпрос просто за секс. Можем да сме близо един до различен, тъй че да покажем угриженост, сигурност, любов. Когато не получаваме задоволително физическа фамилиарност във връзката си, може да почувстваме, че нещо липсва сред нас и колегата ни. Кои са знаците, че във вашата връзка получавате задоволително от нея?
Вижте 10 от тях.

1. И двамата с колегата ви знаете от какво се нуждаете и какво желаете във връзката – Първият и най-съществен аспект на всяка връзка, която има задоволително физическа фамилиарност, е че тя улеснява самопознанието.

2. Общувате, като се докосвате – Наясно сте, че методът, по който докосвате колегата си, приказва доста за това по какъв начин се чувствате. Използвате допиране, с цел да споделяте обвързаност и комфорт.

3. Можете да изразите вашите потребности и стремежи – Това е безспорен симптом на физическа фамилиарност в една връзка. Двама души би трябвало да могат да водят открити диалози за секс между тях.

4. Знаете от какво се нуждаете и по какъв начин да го получите – Най-добрият метод да разберете дали получавате задоволително физически контакт в една връзка е като обърнете внимание на това, което ви харесва.

5. Докосвате се денем – Помислете за последния път, когато сте водили диалог с обичания човек. Докоснахте ли го? Докосването един до различен в една връзка е метод за предаване на физическо привличане и интерес без думи.

6. Докосването е успокояващо и даже игриво – Когато сте сигурни на равнище физическа връзка посред ви, докосването може да бъде и форма на палавост. Такъв образец е пощипването, гъделичкането.

7. Можете да бъдете уязвими към колегата си физически – Когато се намираме във взаимоотношения, които ни дават сигурност, тогава не се срамим от тялото и голотата си, не се прикриваме.

8. Знаете по какъв начин да давате и да получавате – Ако връзката ви е постоянна, то вие би трябвало да знаете по какъв начин да проявявате и да получавате физическа фамилиарност. Общувате по този начин между тях, че да няма засягане на персонални граници, операции и дискомфорт за някого от вас.

9. Успявате да се възбудите без физически контакт – С обичания човек сте наясно какво е значимо, с цел да поддържате нещата сред вас двамата свежи, вълнуващи. Освен това може да се възбудите един различен и без да се докосвате взаимно.

10. Наслаждавате се на телата си и сте подготвени да експериментирате, без да се страхувате от това – Когато сте сигурни във вашата физическа интимна връзка, вие също по този начин надълбоко ще оцените тялото на другия човек. Няма да се срамувате да го гледате или да покажете своето тяло, такова каквото е. Може би даже всеки си има обичана част от тялото на другия или харесва нещо несъмнено в своето и подчертава тъкмо там в интимни моменти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР