Интервюто на Слави Трифонов с премиера Бойко Борисов показа няколко

...
Интервюто на Слави Трифонов с премиера Бойко Борисов показа няколко
Коментари Харесай

Известна журналистка срина със земята Слави заради предаването с Бойко Борисов

Интервюто на Слави Трифонов с премиера Бойко Борисов сподели няколко неща. Първо, шоуменът е единствено един водещ, който може да крещи и да наскърбява, само че за публицист не става. Защото същинският публицист, когато застава за изявление пред премиера, се приготвя по този начин, че да е осведомен повече от него. И не да срича въпросите, а да ги е осмислил и да е наясно какъв отговор чака и в случай че не го получи, да знае какво да пита още, и още, и още. Да го гледа в очите, да следи мисълта му, и когато усети неправилност или извъртане, да реагира незабавно. Нищо такова не се случи! 

Слави не беше квалифициран, не зададе нито един неуместен въпрос на премиера. Беше се спихнал. Кой знае къде се бе изпарило напереното му държание на предимство, което по принцип показва пред гостите си. Да не приказваме за униженията, на които подлага тези, които не са му по усета или не му влизат в играта. Тук играта беше обща, само че той беше слабият състезател! Защото показва такова угодническо държание пред премиера, което сътвори натрапчивото чувство за предварителна сделка на въпросите.

Борисов беше надъхан, владееше ситуацията, очевидно превъзхождаше Гологлавия във всяко отношение - безусловно го схруска, с което го унижи. На моменти чалгаджията загуби мозъка и дума, тъй като му липсваше информация, подготвеност и рефлексия, с цел да притисне Борисов. Всъщност гостът беше водещият в това изявление, а не пишман " журналистът ".

Беше гаф, че министър председателят си извади листче да чете стопански данни. Това издаде " четата ", че е знаел въпроса. Още по-неадекватна беше реакцията на Трифонов, който го попита, за какво носи това листче. Тук пък Борисов се оказа неопитен за " удара " и отговорът му бе също по този начин абсурден - тъй като отговарял на въпрос на фена. Интервюто не роди нищо ново, нито вест, нито тематика за размисъл дори. Беше резилът на шоумена.  

Второ, което е и по-важно. Това изявление сподели, че Слави Трифонов не става за политик. Той борави с констатации и заучени тези, без да има задълбочена политическа подготовка. Борисов го изяде с парцалите, когато изявлението заби в политически тематики, чието развиване във времето е  минавало около ушите на шоумена или просто е гледал нещо си по малкия екран.

Затова и всички приказки и очаквания на заблудени люде, че Трифонов може да направи политически план увяхнаха дефинитивно довечера!  Той просто съобщи хората, които са виждали в него някаква роля на национален трибун. Пълна машинация! Всичко е било за лъскане на поувяхнал Тв рейтинг. Доста непоносимо! Това е единствената изгода от това благо изявление на аленото диванче! Което не е малко. Една истина повече и една илюзия по-малко.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР