Интервюто, което принц Хари и Меган Маркъл дадоха на Опра

...
Интервюто, което принц Хари и Меган Маркъл дадоха на Опра
Коментари Харесай

Анкета сред британците: 48% от запитаните имат отрицателно мнение за Хари

Интервюто, което принц Хари и Меган Маркъл дадоха на Опра Уинфри по американската телевизионна компания CBS, е тематика номер едно през цялата седмица във Англия. Обществеността е разграничена, само че наподобява множеството упрекват двойката за борбата с монархията, осведоми БГНЕС. Изповедта пред телевизионните камери шокира английското кралско семейство и съгласно анкета на YouGov Меган и Хари в никакъв случай не са били толкоз малко известни. 48% от интервюираните имат негативно мнение за , а единствено 43% имат позитивно, което е първият път в историята, в който по-малкият наследник на Чарлз е столкова дребна поддръжка. Меган е още по-зле, съвсем 60% от интервюираните имат негативно мнение за нея и по-малко я поддържат.
Има и забележима бездна сред поколенията, когато става въпрос за поддръжка на Меган и Хари, от една страна, и монархията, от друга. Младите хора на възраст под 24 години са безапелационно на страната на двойката, до момента в който тези на възраст над 65 години поддържат най-вече кралицата. Елизабет II е членът на кралското семейство с най-голяма поддръжка от британците, цели 80%. Мнозинството от две трети към момента поддържа монархията по принцип и единствено 25% от интервюираните желаят да трансформират съществуващия модел.
 6 шокиращи неща, които Меган и Хари разкриха пред Опра (ВИДЕО) 6 шокиращи неща, които Меган и Хари разкриха пред Опра (ВИДЕО)
Дългоочакваното изявление с Меган Маркъл и принц Хари най-сетне беше излъчено в Съединени американски щати. Както се очакваше, херцогът и херцогинята на С...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР