Интервютата за работа са плашещи дори за най-уверените хора, но

...
Интервютата за работа са плашещи дори за най-уверените хора, но
Коментари Харесай

Как да отговорите на „най-трудния въпрос за интервю за работа някога“ с тънкия трик на експерта

Интервютата за работа са плашещи даже за най-уверените хора, само че един специалист показа, че има тънък трик, който може да ви помогне да се ориентирате без отговор на в действителност неуместен въпрос.

Кариерният консултант Ерин Макгоф, който разгласява онлайн под името @advicewitherin, изясни „ по какъв начин да отговоря на един от най-трудните въпроси за изявление “. И не е изненадващо, че ужасният миг е, когато обсъждате предстоящата заплата, която имате за новата позиция.

Въпреки че постоянно е нещо, което би трябвало да запишете в кандидатурата си, от време на време бъдещият шеф може попитайте ви лице в лице какъв брой заплащане очаквате - и това може да ви изнерви, тъй като не знаете какъв отговор да дадете за най-хубавото.

Неудобният въпрос е: „ Какви са вашите упования за заплата? “ В надписа Ерин изясни: „ Компаниите питат това, с цел да видят какъв брой малко ще отидете или дали сте отвън техния ценови диапазон “. Тя споделя, че би трябвало да внимавате, когато отговаряте, защото можете инцидентно да се откажете о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР