Интервю по БНТ проведе водещият на Панорама с Джелалетин Гювенч,

...
Интервю по БНТ проведе водещият на Панорама с Джелалетин Гювенч,
Коментари Харесай

Джелалетин Гювенч за убития български граничар: Извършителите са в наши ръце, много съжаляваме за този случай

Интервю по Българска национална телевизия организира водещият на " Панорама " с Джелалетин Гювенч, ръководител на парламентарната комисия по вътрешни работи на Турция за убийството на наш граничар до турската граница: 

" Извършителите са в наши ръце. В момента следствието навлезе в правосъдна фаза. Главната прокуратура на България се осведоми постоянно и следствието се води дружно. Съжаляваме доста за този случай, само че той не е дело на проведена престъпност или на терористична организация, а на локален човек, прочут, проблематичен, минал границата да краде, след това минал от другата страна и при зародилия спор за жал е станало закононарушението.

Каквото е нужно ще бъде направено и със съдействието на българските управляващи. Делото ще приключеи и ще има справедливо наказване. Двете министерства разискаха да се издигне монумент на починалия служител на реда. Нашето държавно управление изрече своята съпричастност на фамилията. Оказана е материална и морална поддръжка. Напоследък Турция взима извънредно съществени ограничения в битката с незаконната миграция. "  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР