Интервю на Петър Волгин с Георги Марков в предаването ``12+3``

...
Интервю на Петър Волгин с Георги Марков в предаването ``12+3``
Коментари Харесай

Георги Марков: Чрез въшлясване към демокрация

Интервю на Петър Волгин с Георги Марков в предаването ``12+3``

" Доналд Тръмп е в блестяща форма. Такава скорост е набрал, че ще опустоши демократите. Затова акцията от през днешния ден не ме изненадва. Това е невиждано - претършуване на американски президент, до момента в който той не е в дома си. В оставащите 90 дни до началото на изборите за Конгрес демократите са способни и на война - НАТО да влезе в Украйна. В Съединени американски щати всичко е рухнало ".

Това сподели пред БНР Георги Марков, някогашен народен представител и някогашен парламентарен арбитър.

И добави, че победа на Тръмп на 8 ноември значи следствие на Байдън - татко и наследник и на Зеленски .

" Светът след 8 ноември и Съединени американски щати ще бъдат други. Нещата мощно наподобяват 1989 година и разпада на комунистическия режим. Тия шашкъни унищожиха християнството, обичайния брак, разпалиха войни, ислямизираха Европа. Това ли са евроатлантическите полезности ? Обрекоха на крах Европа, с цел да обслужват администрацията на Байдън. Това ли е Европа през 2022 година? На некъпане. На прекъсване на фонтаните. На зъзнене и на мраз. Самоубийствена работа. Вместо да накажеш руснаците, наказваш европейските жители. Няма да се къпем! Чрез въшлясване към народна власт ".

В предаването " 12+3 " той разяснява и идните избори в България:

" България няма бъдеще . Чака ни жестока рецесия и национална злополука. Защо президентът Румен Радев не може да разбере, че при тази изборна система сме обречени на слаби парламенти и на президентски ръководства? Отиваме към цялостна конституционна неплатежоспособност. Нищо не действа вярно . Страх ги е нашите политици от американското посолство ".

Интервюто с Георги Марков можете да чуете в звуковия файл.

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР