Интервю на Петър Волгин с Георги Марков в предаването ``12+3``Победата

...
Интервю на Петър Волгин с Георги Марков в предаването ``12+3``Победата
Коментари Харесай

Георги Марков: Джорджа Мелони спечели с повече, отколкото ѝ се предсказваше

Интервю на Петър Волгин с Георги Марков в предаването ``12+3``

" Победата беше предизвестена, но  Джорджа Мелони завоюва изборите с повече, в сравнение с ѝ се предсказваше ", тази констатация направи в изявление в предаването " 12+3 " Георги Марков, някогашен народен представител и някогашен парламентарен арбитър.

Според Марков " най-сетне един министър председател в Западна Европа се осмели да каже думата християнство " и това е тя, която споделя сама за себе си, че е жена, майка и християнка. 

Той предвижда протести в европейските страни поради " размахания пръст " от Урсула фон дер Лайен  към страни като Унгария и Полша:

" Европейски Съюз от стопански, финансов, културен съюз - със свободно придвижване на хора, артикули и капитали, стана идеологически, където една група от нови неолиберали, прогресисти, комунисти почна да млати бухалката върху всички страни, които имат консервативни, християнски държавни управления, тъй като по този начин са решили народите им ".

Интервюто на Петър Волгин с Георги Марков в предаването " 12+3 " можете да чуете от звуковия файл ТУК. 

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР