Интервю на Илия Вълков с Георги Гергов в предаването ``РадиоТочка``

...
Интервю на Илия Вълков с Георги Гергов в предаването ``РадиоТочка``
Коментари Харесай

Георги Гергов: Не одобрявам войната, но аз съм по убеждение русофил и български патриот

Интервю на Илия Вълков с Георги Гергов в предаването ``РадиоТочка``

- " Назначенията в регулаторите постоянно са били политически решения. И в този момент ще сложат близки до партийните централи "

- " Трябва да има държавно управление. Бизнесът разчита политиците да се схванат "

Не утвърждавам войната, само че аз съм по разбиране русофил и постоянно български родолюбец .

Това сподели пред БНР почетният консул на Русия в Пловдив Георги Гергов, бизнесмен и мажоритарен притежател на Пловдивския панаир, някогашен член на партийното управление на Българска социалистическа партия.

Той акцентира, че  има 5-годишен консулски мандат и няма желание да се откаже предварително от него поради актуалната обстановка в Русия и войната в Украйна , в която, по думите му, се избиват два приятелски славянски народа:

" Няма да мога да се виждам в очите, в случай че кажа, че не желая да съм почетен консул, тъй като ме е боязън или съм си сменил убеждението. нито съм си сменил партията, нито убеждението....  Ние не знаем какво Путин прави в Украйна.  Всичко, което се приказва, са политически неща. Ние не знаем за какво американците стопират помощите и англичаните стопират помощите. Всичко това не са ли политически сделки и всичко останало ", разяснява Гергов.

Бизнесменът Георги Гергов изрече мнение, че  в този миг България би трябвало да има държавно управление

" Не ме интересува  сглобка ли ще е, коалиция ли ще е, каквото и да е. Но би трябвало да има държавно управление .... Сега са такива времената. Всичко това (напрежението сред партиите в ръководството - б.р.) ще изтече в канала.  Бизнесът разчита на разсъдъка на политиците да създадат всичко допустимо България да има държавно управление ". 

" Бизнесът има потребност от крепко държавно управление. Усещам го и по Панаира . Есенното ревю беше извънредно едва, тъй като не пристигнаха немските компании, които до 40% вършат ишлеме в България. Те не пристигнаха на панаира тук, тъй като складовете им са цялостни със стока и не могат да я продават. Бизнесът зависи от това какво вършат господа политиците. Трябва да има държавно управление, което да пази ползите на бизнеса, тъй като всички останали хора разчитат на бизнеса ".

Според Георги Гергов  назначенията в регулаторите постоянно са били политически решения :

" Дайте ми образец с някой регулатор, където да не е политическа фигура! Някъде ми кажете, че не е политическа фигура. Всеки гледа да пробута неговия човек, не е въпросът в това да пробуташ индивида, а да се сложат хора, които да могат и да схващат....  И в този момент ще сложат близки до партийните централи, постоянно по този начин е било ".

Гергов не разяснява мрежите за въздействие към Петър Петров-Еврото и Мартин Божанов-Нотариуса и предприемачите, които разкриват, че са били подложени на изнудване, а единствено зададе въпрос за какво са влезнали в тези схеми:

" Няма почтени в цялата работа. Не е вманиачен този, който яде баницата, а този, който му я дава ".

Не имам вяра президентът Румен Радев да направи политически план , сподели още Георги Гергов.





Източник: БНР

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед18289Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед25647Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед87966Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед129915Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед13685Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед376902Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед129915Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед116425Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед101155Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед94400Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и РусияАвторски:ПоследниНай-четени  Васил Проданов
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР