Интервю на Александър СИМОВ, БСТВ- Г-жо Робева, защо подкрепихте референдума

...
Интервю на Александър СИМОВ, БСТВ- Г-жо Робева, защо подкрепихте референдума
Коментари Харесай

Нешка Робева: Искате ли да не сте майка и татко, а родител 1 и 2?

Интервю на Александър СИМОВ, БСТВ
- Г-жо Робева, за какво подкрепихте референдума против джеднър идеологията. Знаете какво се приказва по медиите - изкарват, че тематиката не е настояща, че казусът към този момент е бил решен, че това е някакъв непряк проблем...
- Аз от дълго време се интересувам от това и мисля, че прекалено много знам. В началото тази тематика и мен доста ме шокира, не можех да схвана и да допускам, тъй като аз съм човек, който по принцип дава правото на всеки различен човек да се самоопределя. Да бъде подобен, какъвто желае, стига да не пречи на останалите, т.е. значително аз съм либерал. Но друг, който сега владее света и който е тръгнал към неговото заличаване. Този неолиберализъм, който постанова точно джендър-философията и чиято цел съгласно това, което знам и чета и съгласно което разясняват международно известни учени от всички области, е тъкмо такава. Политолози, социолози, биолози, историци са разтревожени от това, което става...
Тук се слага въпроса: да, това не е по нашата конституция, само че дайте да забележим тя по какъв начин се съблюдава. Когато Кирил Петков наруши конституцията и хората сигнализираха, аз споделих: в последна сметка това е за положително, и ето в този момент аз би трябвало да призная тая неточност. Това изключение от правилото няма никаква гаранция, че няма да бъде направено още веднъж под натиска на Европа. Само преди няколко дни в Съвета на Европа стана вманиачен скандал, защото шведите споделиха, че когато те ръководят, ще предложат да се одобри решение, че закони, признати от Европейски Съюз, би трябвало да преобладават над националните закони. 
Слушах предаване, в което една адвокатка защитаваше тези смесени бракове, промяна на полове, където коментаторът Шкварек задаваше много смислени въпроси, на които трябваше да се отговори. И нейният отговор беше, че това не е правилно, че това са опорки. Но не е по този начин. Вярно е, че към този момент има страни и първата, за мое удивление, е Испания. Там се гласоподава закон, в който се споделя, че на 16 година възраст детето има право да смени своя пол. В Америка има няколко щата, където е още по-страшно. В Германия един от огромните психиатри проф. Маац в книгата си " Общество на страха " написа, че най-голямото закононарушение сега се прави по отношение на децата. Защото в Германия е препоръчан закон, който гласи, че медикаментозно би трябвало да се спре развиването на децата и решат какъв пол желаят да бъдат. 
Това е действителността. В Англия се дискутира дали да отпаднат тоалетните, разделящи момчетата и  девойките. 
Друг образец - някой пехливанин взема решение, че се усеща като жена, няма спор, няма биология, и отива да се състезава в женските спортове. 
- Това е огромен проблем в последно време...
- И девойките, които са там споделят: те ни принуждават да се събличаме и обличаме пред него, а той е мъж. Не всеки е толкоз отворен и разкрепостен. Но тук става въпрос за това, че хората доста малко знаят за тези подводни камъни, всичко е завоалирано под " правата на дамата ". 
- Това желаех да ви запитвам, тъй като то се опакова като борба против насилието над дами.
- Нашата жена има права, припомням си, че едно време беше мода да бъде трактористка, комбайнерка, въобще мъжки специалности. Даже към този момент мисля, че би трябвало да защитим правата на мъжа, не на дамата, тъй като към този момент горките мъже за нищо ги нямат. И още веднъж закон - в Англия в едно дружество в УС би трябвало да има колкото мъже, толкоз и дами. 
Започвам да се опасявам от дамите, макар че като майка тя би трябвало да пази. Но тук се пропагандира посредством джендър идеологията: защо ви е семейство, защо да раждате, да се мъчите, живейте, вървете леко... Дълбоката скрита цел е понижаване броя на популацията и постигане до един златен милиард. А Сорос дори споделя 500 милиона са задоволително. Но има и още подводни камъни и това са правата, които се дават на НПО-тата. 
- Да, те могат да диктуват дневния ред в учебни заведения, на всички места.
- Неправителствена организация значи неотговорна. Всички тези НПО-та с " идеална цел " губят доверие. Има един Център за проучване на демокрацията, които схващат от всичко. Аз бих желала, когато застане някой пред народа, който го гледа, пред телевизионната камера, първо да каже къде работи. Второ да каже кой му заплаща и трето - какъв брой получава. Да се разбере кой кой е, когато се бият в гърдите и споделят, че би трябвало да се отхвърляме от всичко, което е преференциално на България. Защото видите ли, някой не харесвал руснаците. Хубаво, но нали говорихме за пазарна стопанска система, нали би трябвало да си изберем кое е най-изгодно, а не което ни диктуват. 
Започнахме за джендър идеологията - вижте, това е една и съща сбирщина, която овладява една част от света. И мисля, че ние тук, на Балканите, имаме силата да се противопоставим най-малко на джендър идеологията. Искаме ли нашите деца да вървят още от детската градина - момченцата с роклички, момиченцата с панталони, да няма момиченце и момченце, да бъде " то ", да няма майка и баща, да има родител 1 и 2, да няма майчино мляко, а човешко мляко.
Ако задоволително сме осведомени с другата им философия - трансхуманизма, скоро те ще почнат да си създават индивиди, биороботи. След като имаме люпилни за бройлери, а към този момент се заменят разнообразни органи, какъв е казусът да се създават мозъци, които да бъдат включени в системата и да работят както се изиска. Това не са тайни теории, към този момент имаме задоволително информация. Хората могат да влязат ютюб, да напишат Истанбулска спогодба и ще схванат защо става въпрос. 
Ние би трябвало да сигнализираме. Хората би трябвало да бъдат осведомени. Това е задачата ни - на нас, които влязохме в този комитет за референдума против джендър идеологията. Защото този народ има право да каже думата си. 
- Мислите ли, че един подобен референдум би бил задоволителна гаранция за прекъсване на тази джендър идеология?
- Не, не мисля, почтено казано.
- Защо сте черноглед?
- Не съм черноглед, а съм реалист,защото виждам какво става. Някой да пита този народ? Сериозно ли мислите, че народът ни желае да се пращат оръжия за Украйна? Или да желае да увеличим % от Брутният вътрешен продукт са въоръжаване, както ни натиска НАТО, и да понижим парите за обучение, опазване на здравето, просвета - всичко това би трябвало да се принизи, да се унищожи. Унищожава се това, което ние назоваваме консервативно мислене, в основата на което стои традицията и което държи на опазване на фамилията, на националното благосъстояние. Най-важното - вижте по какъв начин се унищожават личностите. За това хората би трябвало да се разсънят и тук не става дума за политическа агитация. Да, Българска социалистическа партия го предлага, само че даже Бойко Борисов да беше предложил този референдум, аз отново щях да вляза в този комитет, тъй като тук не приказваме за нещо партийно, а дали изобщо ще има човечество, дали ще има Европа, дали ще има България. И без това ние понижаваме. Скоро слушах статистики, че имаме райони у нас, където детската смъртност е по-висока от тази в някои африкански страни. А когато от най-ранна възраст започваме да объркваме децата и да ги убеждаваме " не, ти не си момченце, по-хубаво е да си момиченце ", тогава какво става с тази нация? Тя е обречена. 
- Наскоро празнувахме 3 март. Аз съм изумен по какъв начин националните медии го отразяваха. Докъде може да стигне пренаписването на историята? Какво още сме способни да създадем, с цел да изтрием Русия от историята?
- Дотам, докъдето стига простотията, до такава степен ще стигне и техния напън. Защото да кажеш Украйна, Финландия, Молдова, че са ни освободили, значи да кажеш, че не знаеш историята. Че това е Руската империя и съветският император взема решение и то при безучастието на Европа към зверствата от Априлското въстание. Да отречеш 3 март, значи да отречеш Съединението, Независимостта. Кой щеше да ни освободи? Ние самите ли? Англия ли, която споделяше, че в случай че 1 съветски боец прекрачи Дунава, Турция има право да изколи популацията до крайник... Пише го Достоевски, доста преди да знае, че ще се роди Путин, че ще има тази война и че Русия ще стане злият талант на света. Препоръчвам на всичките тези лаладжии да прочетат от Достоевски в 11 том " Дрането на кожи ". Нашите ганьовци би трябвало да знаят кой не се е съгласил със Санстефанския контракт. 
Мисля, че народът ни е доста сплескан, обезверен, стига до незаинтересованост, само че в един миг, в случай че те не осъзнаят до каква степен могат да натискат ножа, няма по какъв начин да не изригне. > със съкращения
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР