Интерсервиз Узунови АД вече повече от 25 години се стреми

...
Интерсервиз Узунови АД вече повече от 25 години се стреми
Коментари Харесай

Технология със стил: Вдъхновение за бъдещето


Интерсервиз Узунови АД към този момент повече от 25 години се стреми да предлага най-широката гама от артикули, като е формален вносител и дистрибутор за България на международно известните марки: Sharp, Smeg, Hitachi, Fagor, Elica, Jata, Edesa, Silverline и Brandt

Обновения шоурум предлагащ най-хубавото от тези марки може да намерите в търговски център „ МОЛ ВАРНА ЕАД ” етаж 2

 

Smeg - Технология със жанр

Уредите с марка SMEG са одобрени на пазаракато знак на изтънченост, елегантности съвременни решения за потребностите на актуалния метод на живот.



Благодарение на политиката на компанията, съсредоточена върху качеството на продуктите, технологиите и дизайна, SMEG са известни в целия свят като представител на стандарта " Произведено в Италия ".



Съчетавайки технология със жанр, SMEG основават артикули, които стават същински икони.



СтилътSMEG повече от 65 години е присъщ с метода, по който даден артикул поддържа връзка с близките и разрешава на потребителите да взаимодействат с него.



 



 

Съсредоточени в детайлите и дизайнерските решения, уредите се трансформират в сърцето на дома, мястото, където хората се събират. Благодарение на тях кухнята съчетава всички функционалности и се трансформира в идеален, изцяло оборудван декор за тези скъпи и приятни моменти.



Hitachi - Вдъхновение за бъдещето

С най- актуалните екологични технологии, качеството на материалите и сигурността, подбудена от 100-годишното довериев надеждността, хладилниците Hitachi са съвършения избор за всеки дом.



Hitachi се ражда с вярата да даде на хората по света по-добри условия на живот. Оттогава марката не престава да предлага на потребителите софтуерно напреднали артикули.

В Hitachi всеки ледник е основан с задача да вдъховява. Той e новаторски, прелестен за окото, предлагащ задоволителна функционалност, внушаващ убеденост в качеството и чувство за разкош.

 



Повече от 100 години HItachi продължава да прави това, с което се оправя най-добре: да създава артикули, които подобряватжизнения стандарт на хората.



Elica носи глътка пресен въздух в кухнята

От 1970г. насам, Elica (Елика) е синоним на успеваемост, нововъведения и дизайн. Качествените кухненски абсорбатори Elica са глътка пресен въздух, което прави марката и нейните творения в действителност неповторими на пазара.



Продуктите на Elica са знак на независимост, способни да се приспособяват към актуалните форми във всяка кухня. Вашият нов аспиратор, мощен, прекрасен и първокласен, на ниска цена или безценен, стенен, островен, за вграждане или телескопичен можете да закупите на място в магазина.

 



 



Интерсервиз Узунови АД дава дълготрайни взаимоотношения на своите клиенти и сътрудници, като предлага отлични цени, еластичност и качествено обслужване от добре готови експерти, както и експертна и бърза сервизна помощ от личен фирмен сервиз!

Магазинът се намира в търговски център „ МОЛ ВАРНА ЕАД ”, бул „ Владислав Варненчик 186 ” етаж 2 „ SHARP-SMEG-HITACHI център ”. Тел. 052 649 648

Всеки клиент, който е разпечатал и попълнил този ваучър до 30.04.2018г. ще употребява преференциална отстъпка за всички уреди на място в магазина:

 



 

 

 

 
Харесайте ни във FB
``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР