Интернет услугите на Starlink стават по-евтини на много места в

...
Коментари Харесай

Сателитният интернет Starlink поевтинява


Интернет услугите на Starlink стават по-евтини на доста места в света
(снимка: CC0 Public Domain)

Операторът на сателитната интернет услуга Starlink зарадва клиентите в някои райони с понижение на месечния абонамент с аргумента, че желае да приспособява цените си към изискванията на избрани пазари.

„ От 24 август 2022 година Starlink понижава вашата месечна такса за обслужване на 105 евро ”, гласи известието до клиент в Холандия, което е станало притежание на публицистите от The Verge.

„ Намаляването на цените взема поради вашите локални пазарни условия и би трябвало да отразява паритета на покупателната дарба измежду нашите клиенти ”, разясняват от доставчика на услугата.

Поевтиняване на услугите Starlink се случва и в други райони на света. Така да вземем за пример, консуматор на Reddit от Обединеното кралство оповестява за понижение на месечната такса от £89 на £75. В Мексико регистрират понижение от 2299 до 1100 песо, а в Германия – от 100 на 80 евро.
още по темата
Потребители в Чили и Бразилия оповестяват за към 50% понижения на цените за услугите на Starlink. Произволна инспекция на съответните страници на Starlink във всяка страна удостоверява известията.

Потребителите от Съединени американски щати наподобява не са получили никакви отстъпки от Starlink, като се изключи един клиент от Невада, който твърди, че цената е паднала до $85 от нормалните $110 на месец. На страницата на услугата в Съединени американски щати е посочена месечна такса от $110, а закупуването на комплект съоръжение коства $599.

В известието на Starlink за понижение на цените не се загатва за намаляване на скоростта или за други ограничавания, какъвто беше казусът във Франция, където наред с двукратното понижение на абонаментната такса компанията редуцира размера на включения трафик.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР