Интернет сензацията и дипломирана журналистка Мая Салмова, известна в социалните

...
Интернет сензацията и дипломирана журналистка Мая Салмова, известна в социалните
Коментари Харесай

Мис Тигрова прелъстила учителя си по математика! Той емигрирал в Португалия, за да се спаси от резила

Интернет сензацията и дипломирана журналистка Мая Салмова , известна в обществените мрежи с порнопсевдонима си Мис Тигрова , си пада по фамилни мъже още от тийнейджърските си години, дочу HotArena .

„ Таблоид “ научи от съученици на съдбовната стриптийзьорка в кюстендилското школо „ Христо Ботев “, че мадамата е имала връзка с женения си преподавател по математика при започване на новия век, вследствие на което нещастникът е бил изпъден от вкъщи си и емигрирал в Португалия .

Даскалът, чието име ще спестим по разбираеми аргументи, се оплел в мрежите на Лолитката, когато тя била едвам в десети клас . Заварката станала по време на учебна екскурзия в Габрово и Етъра , когато младият шушумига се напил до безпаметност дружно с подопечните си и бил съблазнен от Майчето . Брюнетката от дълго време си падала по учителя и всичките й приятелки били наясно със обстановката. Тигрова даже се хванала на бас с половината си съученици, че ще успее да вкара женения батко в леглото си и тъкмо това се случило.

Нещо повече – аферата траяла и откакто екскурзията завършила , та чак до момента в който слухът се популяризирал из целия Кюстендил и стигнал до брачната половинка на нещастника. Стигнало се до извънредно срамни подиуми, след като дамата цъфнала при родителите на Мис Тигрова с едногодишното си дете на ръце . След проливен дъжд от сълзи и късане на облекла хората дали обещание да реалокират палавницата на учи в различен град. Това обаче не избавило даскала, който не издържал на позора и напуснал работа, след което отпътувал да работи в строителството в Португалия и фамилията му повече не чуло и дума от него.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР