Интернет се разтресе от поредното ужасяващо видео с произход Индия.

...
Интернет се разтресе от поредното ужасяващо видео с произход Индия.
Коментари Харесай

Брутално! Бездомно куче открадна бебе от болницата и нахрани с него кученцата си

Интернет се разтресе от следващото ужасяващо видео с генезис Индия. На фрагментите се вижда по какъв начин бездомно куче влиза необезпокоявано в болничното заведение и се измъква минути по-късно с бебе в устата. На идващите елементи от видеото си проличава, че бебето към този момент е на земята сред дребни кученца.

Не е ясно дали бебето е било мъртво преди този момент. Видеото шокира целия свят. Не е ясно и за какво индивидът, който е снимал фрагментите, не е направил нищо, с цел да спре кучето и даже най-после снима по какъв начин то остава тялото цялото в кръв на земята.

Местните медии в Индия цитират очевидци, които настояват, че са видели кученцата да оглозгват елементи от тялото на бебето. „ Веднага щом бяхме известени за случая, отидохме до мястото. Там намерихме тялото на детето в извънредно състояние”, разкрива служител на реда Санджай Сони.

Тялото ще бъде аутопсирано, с цел да се разбере дали гибелта на детето фактически е настъпила по виновност на бездомните кучета. Полицията и болничното заведение към този момент са почнали следствие, с цел да открият самоличността на бебето и методът, по който кучето е съумяло
да се добере до него.

Интересна детайлност е, че в същата област е имало сходен случай преди месец.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР