Интернет се е превърнал в неразделна част от ежедневието на

...
Интернет се е превърнал в неразделна част от ежедневието на
Коментари Харесай

Google ще може да сърфира в интернет вместо нас

Интернет се е трансформирал в неразделна част от всекидневието на милиарди хора. Глобалната мрежа е източник на информация за мнозина, работа, развлечение. Освен това посредством нея могат да се правят и голям брой задания от всекидневието.

Изкуственият разсъдък към този момент оказва помощ в генерирането на хрумвания и наличие, което е за да помогне на хората, да им спести време. Гугъл има още по-смела концепция, оповестява AndroidPolice.

Тя се споделя Project Jarvis, като употребява Gemini 2.0 за основа. Jarvis е упорит " AI сътрудник ", който ще може да сърфира в интернет вместо потребителя.

Той ще може да извършва ежедневни задания, по команда. Например потребителят може да му каже да резервира самолетни билети за полет до мечтана дестинация. Jarvis ще поеме надзор над браузъра и независимо ще изследва най-хубавите цени за указаните дати и ще извърши цялата процедура.

" Агентът " ще може да се употребява и за други действия. Например да му се каже, да изследва и събере информация по избрана тематика. Или да откри и поръча даден артикул и други

Очаква се услугата да употребява Gemini 2.0 - новото потомство на умния помощник на Гугъл, което се чака през декември т.г. Първоначално опциите на Jarvis ще са по-скромни, като ще чака насоки и противоположна връзка от потребителя. Постепенно обаче ще форсира дейностите и взимането на решения, като ще научава и повече характерни елементи.

Най-вероятно първоначално Jarvis ще се предлага за дребен брой консуматори и ще е подчертано, че услугата е тестова. Според The Information, тя ще бъде показана също през декември т.г., като ще е част от интернет браузъра Chrome и ще може да се употребява единствено през него.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР