Интернет потребители споделиха в сайта Reddit най-зловещите неща, които са

...
Интернет потребители споделиха в сайта Reddit най-зловещите неща, които са
Коментари Харесай

Истински истории: Това са най-смущаващите неща, които възрастните са чували от устата на деца

Интернет консуматори споделиха в уеб страницата Reddit най-зловещите неща, които са чували от устата на деца. Разказите са главно от детегледачки и близки родственици.
Те напряко могат да ви накарат да повярвате в свръхестественото.
Или най-малкото да ви полазят студени тръпки.
Ето извадка от най-ужасните и страховити истории:
1. „ Вчера 3-годишният ми наследник ми сподели: „ Днес е рожденият ден на сестра ми! ”. Същата нощ ми изтекоха водите. ”

2. „ Преди няколко години слагах дъщеричката на моя другарка да си легне вечерта. Детето беше към 3-годишно и с всички сили се бореше да не си легне в леглото. Попита ме за какво би трябвало да спи и аз й отговорих: „ Защото е късно и за дребните момиченца е време да си починат добре. ” Тогава тя уточни към нищото в другия завършек на стаята и попита: „ Ами това момиченце? ”
3. „ Преди две години преглеждах годишника си от главното учебно заведение с 5-годишната си братовчедка. Когато гледахме страницата с второкласниците, тя уточни фотография на момченце и сподели: „ Той наподобява тъкмо като Никълъс! ”. Когато я попитах кой е Никълъс, тя просто отвърна „ Момчето в дрешника ми ” и продължи да прелиства албума. Едва не умрях. ”

4. „ Малките деца знаят неща, които ние не знаем. Племенницата ми е 4-годишна и непрекъснато приказва за по-голямата си сестра. Освен това непрестанно беседва с нея. Тя е само дете и няма визия, че майка й е била бременна преди години, само че е изгубила детето. Понякога всичко това ми се коства доста необичайно. ”
5. „ Бях се запътил към банята на втория етаж в къщата на вуйна ми, когато видях братовчедка си Ейприл на стълбите. Тя бе на 4 години и доста разчувствана.
Правеше странни физиономии и седеше на стълбите.

Попитах я какво прави. Тя сподели: „ Подражавам на дамата с плитката ”. Огледах се, само че нямаше никого, с изключение на нас. Попитах: „ Къде е тази жена, Ейприл? ”. Тя уточни една напречна греда на тавана над стълбите. Попитах: „ Какво прави дамата? ” Ейприл отвърна: „ Прави смешни физиономии ”. Усмихнах се и се заизкачвах по стълбите, когато Ейприл сподели нещо, което ме спря на място.
„ Плитката й е към врата ”.
Обърнах се и помолих детето да повтори. Тя уточни: „ Дамата виси на плитката си… Прави смешни физиономии. ”

После Ейприл стартира да имитира гримасите на човек, който се задушава. ”
6. „ Наглеждах Джак (петгодишен), който сподели, че мъж на име Джейкъб, облечен като дървосекач, седи до мен на дивана. Явно е видял шока на лицето ми, тъй като добави: „ Спокойно, той няма ръце ”. ”

7. „ Малкият ми племенник разказваше за дамата, която идвала нощем в стаята му. Казваше, че е облечена с алена рокля, че се споделя Франи и че му пее… и че се носи над земята. ”

8. „ Наглеждах няколко деца, до момента в който родителите им бяха на кино. Сложих най-малкото да спи и си пуснах тв приемника, до момента в който майката и бащата не се прибраха. На идващия ден родителите ми се обадиха. Според четиригодишното съм стояла на вратата му и съм го гледала втренчено доста дълго време, усмихната. Обърках се и не знаех какво да отговоря. ”

9. „ Една вечер приятелката ми и аз гледахме 4-годишния й братовчед. Приятелката ми в действителност има вяра в прераждането, по тази причина реши да ревизира теориите си на детето. Започна да му задава въпроси, които той не разбираше добре, само че най-после му сподели простичко: „ Какво си бил, преди да станеш (името на детето)? ”. Той отвърна, че е бил диригент и стартира да размахва ръце тъкмо като диригентите. Проблемът е там, че това малко момченце е сляпо по рождение. ”

10. „ Преди няколко години наглеждах дъщеричката на другари. Те живееха в апартамент с огромен прозорец към градината. Детето отиде до стъклената врата, която водеше към двора, и неподвижно се взира в нощта в продължение на няколко минути. След това изтича в прегръдките ми и извика: „ Страшно. Твърде ужасно. ” Не ме оставяше да я пусна на пода и настояваше да я прегръщам и клатя през идващия половин час. Накрая стартира да повтаря още веднъж и още веднъж: „ Сега мракът влиза. Сега мракът влиза. ”

11. „ След като го завих за през нощта, той сподели: „ Знаеш ли, аз не съм умъртвил никого. Не биваше да ми режат ръката. Но земята бе цялата покрита с кръв. ” Моята доктрина: прероден боец от Втората международна война! ”

12. „ Гушках 3-годишния наследник на приятелката си и той сподели доста съществено: „ Обещавам в никакъв случай да не глозгам кокалите ти. Обещавам. ”

13. „ Преди няколко месеца приятелят ми бе погубен от подведен патрон. Няколко дни, откакто това се случи, отидох да видя дребния му братовчед. Детето се приближи до мен, до момента в който плачех, и попита за какво рева. Казах му, че приятелят ми ми липсва. Той изглеждаше доста комплициран и след това сподели: „ Защо? Той седи пред вратата. ”

14. „ Преди време се грижех за момиченце на име Сара, която доста обичаше аз да я надзиравам. Знам, тъй като майка й ми споделяше, че детето желае постоянно аз да пристигам, вместо другите детегледачки. Една вечер обаче Сара отиде една стъпка по-далеч и сподели: „ Когато умреш, желая да те сложа в стъклен буркан, с цел да си те вардя и да си те виждам постоянно. ”

15. „ Една вечер наглеждах дребния си братовчед в Монтана и той стартира да ми споделя за „ Зловещия мъж ”, който живеел в спалнята на майка му и баща му. Това стана, откакто беше отишъл при тях. Направих грешката да попитам по какъв начин наподобява този мъж. Детето сподели: „ О, той няма лице. ”

16. „ Една вечер наглеждах децата на другари. Най-малкото (около петгодишно) нарисува жена, висяща от тавана, погледна ме и рече: „ Тя ми сподели да я обрисувам. Идва за теб. Скрий се. ”
източник: обекти.бг

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР