“Интернет на нещата” (IoT) малко по малко от концепция се

...
“Интернет на нещата” (IoT) малко по малко от концепция се
Коментари Харесай

Експерти ще дискутират тенденциите и предизвикателствата в развитието на IIoT


 Експерти ще дискутират трендовете и провокациите в развиването на IIoT

“Интернет на нещата” (IoT) лека-полека от идея се трансформира в голяма екосистема, включваща милиарди устройства в една световна мрежа, която трансформира радикално метода, по който действат редица бизнес сегменти. Индустирята е една от сферите, в които това е най-осезаемо, като IIoT (индустриален Интернет на нещата) непрекъснато прибавя нови функционалности към другите системи, в това число дистанционно управление, оперативни разбори, опция за изпреварваща поддръжка и така нататък

В същия миг обаче, тази оптимизация на процесите води след себе си и доста провокации, най огромното от които е обвързвано със сигурността на индустриалните мрежи и платформи. Още повече, че IIoT занапред ще се развива като софтуерна ниша и ще заема все по-важна роля в индустриалния развой по пътя към Индустрия 4.0 както в световен мащаб, по този начин и в границите на българския пазар.

Но какъв е капацитетът за развиване на индустриалния IoT и в кои сфери той ще има най-голямо приложение? Как може да се подсигурява сигурността на тези толкоз значими системи? Доколко тази идея е навлязла у нас?

В търсене на отговорите на тези и доста други въпроси ICT Media събира на едно място специалисти от разнообразни области и представители на някои от най-големите компании у нас, с цел да споделят своя опит в областта на IIoT в границите на онлайн полемика на тематика " Интернет на нещата в промишлеността ".

Събитието ще се състои на 29-ти март 2018 година от 10:30 часа. За регистрация ТУК.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР