Интернет, като революционно изобретение, изминава дълъг път на развитие от

...
Интернет, като революционно изобретение, изминава дълъг път на развитие от
Коментари Харесай

Предимства на интернет банкирането: защо трябва да сме онлайн

Интернет, като революционно откритие, изминава дълъг път на развиване от зараждането си през 60 – 70 години на 20-ти век до през днешния ден. През последните няколко години ставаме очевидци на широко благосъстояние от иновационни цифрови открития, които ни носят разнородни ползи– едно от тях е онлайн банкирането.

Независимо дали ще решим да правим своите банкови интервенции чрез мобилно приложение или уеб страница, ние получаваме редица облаги. Помислете единствено за това, че в действителност към този момент не се постанова да губите години в очакване по опашки поради преводи и имате елементарен достъп до вашите финанси. Това е единствено началото! В тази публикация ще изтъкнем четири преимущества на онлайн банкирането, които ще създадат живота ни по елементарен, по-спокоен и ще ни спестят пари.

1. Удобство и надзор на Вашата сметка

Удобството и контролът понижават напрежението и несигурността в живота ни. Наличието на достъп до информация за сметката ни когато и да е от персоналния ни преносим компютър значи по-малко пътувания до банката. Онлайн банкирането ни икономисва време, което да прекараме с близки, да работим и покачваме приходите си или да преследваме занимание.

2. Лесно заплащане на сметки, осъществяване на преводи и още

Сметките в никакъв случай няма да изчезнат, само че в случай че закъснеем с заплащанията им, обстановката ни се утежнява. Неизплатените на време отговорности по кредитни карти, натрупат по-високи лихви от междинните. Ако не заплатим пък употребените от нас комунални услуги в период, достъпът ни до тях може да бъде преустановен. Определено да ни спрат тока поради неплатена сметка е извънредно неприятно. Коства ни спомагателни санкции и дълго циркулиране по институции, с цел да ни бъде възобновено електроснабдяването. А по-лесният и наличен метод за заплащане на сметки с онлайн банкиране понижава шанса за закъсняло или пропуснато заплащане.

Това са едвам дребна част от опциите на интернет банкирането. Например чрез платформата на Банка ДСК, единствено с няколко клика онлайн, можем да проверим наличността и придвижването по сметката си, да вършим разнообразни преводи, да погасяваме отговорностите си по заеми, да плащаме битови сметки, локални налози и такси, както и да подаваме искане за кредитна карта, потребителски заем или овърдрафт.

3. Спестяваме от такси

Не Ви харесва да плащате високи банкови такси, нали? Революционното интернет банкиране ни дава свободата да вършим съвсем всичко тук и в този момент, и то гратис или на по-ниска цена.

В това отношение електронните услуги на Банка ДСК са незаменими, тъй като понижават освен времето, за което банкираме, само че и разноските за разнообразни транзакции, информации и други финансови интервенции спрямо тези във физическите офиси.

В допълнение, в платформата ДСК Директ преводите сред лични сметки и издаването на виртуална карта са изцяло безвъзмездни, както и прехвърлянето на средства към виртуалната спестовна съставния елемент.

4. Тонове спомагателни екстри

В наши дни, когато цифровата промяна протича със скоростта на мисълта ни, доста банки оферират на своите клиенти онлайн преживяване с всички услуги и екстри, които клиентът получава в офис на банката. А постоянно дори и повече.

Ако сме клиент на Банка ДСК, с изключение на общоприетите услуги предлагани от всяка платформа за банкиране, чрез ДСК Direct можем да следим заемите си, осигурителната си партида в ДСК-Родина или пък притежаваните дялове в разнообразни капиталови фондове

Функционалности като заплащания от вид peer-to-peer може да не са от първостепенно значение, само че опцията да изпращаме пари за минути посредством приложението си за мобилно банкиране може да бъде комфортна и доста банки към този момент я оферират. С мобилното банкиране DSK Smart може да се правят бързо и елементарно преводи по мобилен номер към репортери, които също имат сметки в Банка ДСК.

Друго несъмнено улеснение са незабавните преводи „ blink “. С тях изпращаме пари на другар със сметка в друга банка със скоростта на едно мигане. И това не е всичко…

Най-хубавото е, че наклонността на бързо развиване на онлайн платформите за банкиране продължава. Интензивната цифровизация предизвика изобретяването на все по-модерни и потребни решения, които разрешават персонализирано обслужване в банките и обезпечава все по-приятно преживяване за нас – техните клиентите.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР