Интернет гигантите Гугъл и Фейсбук обявиха, че ще изискват от

...
Интернет гигантите Гугъл и Фейсбук обявиха, че ще изискват от
Коментари Харесай

Интернет гигантите "Гугъл" и "Фейсбук" ще допускат само ваксинирани служители в офисите си

Интернет колосите " Google " и " Facebook " оповестиха, че ще изискват от всички свои чиновници, които работят в офисите им, да бъдат имунизирани, съобщи Франс прес, представени от Българска телеграфна агенция.

Задължението при " Google " ще влезе в действие през идващите седмици в Съединени американски щати, а по-късно ще обхване и други райони в света, сподели основният изпълнителен шеф Сундар Пичай в официално съобщение. Той посочи, че правилото няма да важи в страните, където имунизациите са мъчно налични. Предвиждат се и изключения за хората, които не могат да бъдат имунизирани по медицински аргументи.

По същия метод " Facebook " ще изисква от " всеки човек, който идва в един от нашите кампуси в Съединени американски щати, да бъде имунизиран ", сподели в известие за Агенция Франс Прес вицепрезидентката на компанията Лори Голър.

През юни обществената мрежа сподели, че чиновниците, които желаят да работят на цялостен работен ден от вкъщи си, могат да създадат поръчка за това, в случай че длъжността им разрешава. " Facebook " възнамерява да отвори офисите си с 50 % потенциал през септември и с цялостен потенциал от октомври.

" Google " заяви през вчерашния ден, че датата за публично връщане в офисите е 18 октомври, откакто в началото за такава бе разгласен 1 септември. Оттогава към 80 на 100 от чиновниците би трябвало да работят физически в офис на компанията най-малко три дни в седмицата. Около 20 на 100 от чиновниците ще продължат да работят от домовете си.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР