Интернет е пълен с ревюта, реклами и оферти за продажба

...
Интернет е пълен с ревюта, реклами и оферти за продажба
Коментари Харесай

Знаете ли защо видеорегистраторите на автомобилите трябва да се сменят на всеки две години?

Интернет е цялостен с ревюта, реклами и предложения за продажба на всевъзможни типове автомобилни DVR, познати още като видеорегистратори. Тези устройства съчетават функционалностите на видеозапис и предизвестие за полицейски камери. Когато обаче купувате такова устройство, би трябвало да имате поради, че най-вероятно то не е толкоз издръжливо, колкото наподобява в началото. видеорегистратор, DVR Най-често водачът придобива видеорегистратор, разчитайки на щастлива случайност или виждайки го в реклама в интернет.

Случва се обаче, устройството да започва вярно при запалване на автомобила, да се появи картина на екрана от видеокамерата, да намига успокоително с знака за запис, само че в действителност да не извършва директното си обвързване - нови видеоклипове не се появяват на " картата “. Възможно е един ден да решите да изтеглите запис на забавно пътно събитие от паметта на устройството си на домашния компютър, само че да се окаже, че на паметта има единствено видеоклипове от преди две години, и нищо по-ново, написа AutoMedia.bg. А би следвало след запълване на паметта, най-старите видеоклипове да се трият и автоматизирано да се заменят с новите. Причините за повредата на автомобилните видеозаписващи устройства са разнообразни.

Освен това за притежателите на коли, които избират да държат екрана на работещо устройство изключен, могат по-често да бъдат неприятно сюрпризирани. Най-баналната причина е " бъг " на софтуера. По принцип се отстрани с просто рестартиране на устройството. Но в случай че се наложи преинсталиране, казусът е, че надалеч не постоянно е допустимо да се откри вярната версия на софтуера.

Понякога марките, под които се създават автомобилните рекордери, се появяват и изчезват безследно след две или три години. Освен това не всеки водач ще се занимава с препрограмиране на устройство, закупено за малко пари преди няколко години. Последната точка е в цялостна мощ като цяло при всевъзможен тип повреди на регистратора. Също по този начин си коства да запомните, че срокът на употреба на всички типове автомобилни видеозаписващи устройства, обезпечен от производителя, рядко надвишава една година.

А някои продавачи на такова съоръжение нормално се лимитират до декларация: " единствено 30 дни за връщане и подмяна “. Това значи, че оптималният интервал, през който човек може да се надява на безпроблемна работа на видеорегистратор, не надвишава година и половина.

След приключването на този интервал повредата е съвсем неизбежна, като тя най-често се показва в прекъсване на правенето на записи. Можете или да се надявате, че това няма да се случи и да шофирате с евентуално неефикасно устройство, или да си купите ново. Както и да е, практиката демонстрира, че е мощно целесъобразно такова устройство да се сменя на всеки две години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР