Интернет е пълен с рецепти, които ни показват, че има

...
Интернет е пълен с рецепти, които ни показват, че има
Коментари Харесай

Невероятно сладки бисквити БЕЗ яйца, брашно и захар

Интернет е цялостен с предписания, които ни демонстрират, че има и здравословни способи да си похапваме сладко без да се опасяваме от това какъв брой захар одобряваме. Сладките изкушения към нас са доста и би трябвало да се стремим да им устояваме и да не прекаляваме със захарта. Точно заради тази причина е добре да запишем в бележника си с предписания няколко различни разновидности на обичаните ни сладкиши.
Днес ще ви представим една извънредно лесна и вкусна рецепта за здравословни бисквити, които обаче са и извънредно вкусни, а най-важното е, че се вършат без яйца, брашно и захар.  
Необходими артикули:
- 1 ч.ч. овесени ядки
- 3 зрели банана
- 3 с.л. фъстъчено масло
- 2 или 3 с.л. мед (по ваш усет, съгласно зависи какъв брой сладки желаете да бъдат)
- ½ естествен шоколад
Начин на подготвяне:
 Ягодовият сладкиш на мама, който боготворя от дете Ягодовият сладкиш на мама, който боготворя от дете
Всички имаме най-малко 1 десерт от кухнята на мама, който ще помним цялостен живот. Този ягодов сладкиш е превъзходен образец! Необходими артикул...
Бисквитите се вършат за негативно време и можете умерено да си ги извършите вечер преди лягане, тъй че да имате вкусна и здравословна закуска на сутринта.
Взимате една купа и в нея намачквате хубаво бананите. След това добавяте овесените трици и разбърквате добре. Когато се получи еднородна примес прибавят и фъстъченото масло, дружно с меда. Накрая добавяте и натуралния шоколад, нарязан на дребни късчета. Разбърквате добре сместа и стартирате да оформяте бисквитите. Нареждате ги върху тавичка, авансово намазана с олио.
Вкусните бисквитки се пекат 20-25 минути на 180 градуса и авансово загрята фурна.
Да ви е сладко! И не забравяйте, бисквитите са здравословни, само че сигурно НЕ са нискокалорични, тъй че не прекалявайте, а хапвайте на драго сърце!
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР