Интериорът на вашите домове е отражение на самите вас и

...
Интериорът на вашите домове е отражение на самите вас и
Коментари Харесай

Как да декорирате спалнята си, за да повдигнете настроението си

Интериорът на вашите домове е отражение на самите вас и вашата персона. Винаги би трябвало да отразява позитивизъм и успокоение, когато влезете вътре. В днешно време всички имат доста под напрежение график и най-важни са спалните, където всеки търси успокоение и комфорт. През последните две години пандемията засегна домашните пространства по доста способи. Осъзнахте, че би трябвало да цените цялото време, което имате и да полагате повече грижи за дома си. Спалните да вземем за пример са особено пространство, а с вярното им декориране ще повдигнете настроението си доста.

Интериорните дизайнери оферират разнородни препоръки за декориране на интериора на вашата спалня, с цел да постигнете тази цел.

Ето няколко лесни и евтини разновидности, с които можете да извършите мястото ви за сън в едно прелестно помещение. Така ще се чувствате чудесно и ще повдигнете настроението си:

Щастливи цветове

Комбинацията от цветове, които избирате, оказва голямо въздействие върху настроението ви. Правилните цветове могат неотложно да подобрят вашето положение.  Те могат да ви накарат да се чувствате отпуснати и спокойни или радостни и разчувствани. Например зелените, сините и земните тонове са естествено успокояващи цветове. Палитрата остава доста близка до нюансите, които бихте намерили в природата. Някои хора избират тъмните цветове, само че те несъмнено не са сполучлив вид, тъй като могат да ви накарат да се чувствате подтиснати в личния ви дом.

Свежи цветя и растения

Добавянето на красиви цветя и зелени растения автоматизирано ще увеличи настроението ви. Различни изследвания разкриват, че слагането на едно приблизително огромно растение в стаята усъвършенства качеството на въздуха с до 25%. По-добър О2, по-добро въодушевление. Освен това ще добави приятна миризма към пространството. Стайните растения във вашите пространства са освен положителни пречистватели на въздуха, само че също по този начин вливат толкоз доста позитивност във вашето място, с цел да се усещаме по-добре. Много стайни растения като британски бръшлян, змийско растение, локална палма, паякообразно растение и папрати могат да оказват помощ да повдигнете настроението си.

Произведение на изкуството

Спалните са най-интимното пространство в къщата. Произведенията на изкуството повдигат духа и основават въодушевление, което е в контрастност с палитрата на спалнята. Помислете за картина с ярки цветове и вълнуващи форми. През последните години тапетите се появиха с толкоз доста модели и текстури. Така че верният им избор може неотложно да вдъхне нов живот на пространството. На пазара се предлага красива гама от тапети, от които да избирате. Затова направете обиколка през няколко магазина за интериор и сигурно ще изберете подобаващ вид за вашата стая.

Ароматизирани спиртни питиета

Поддържайте спалнята си свежа с ароматизирани свещи. Нека стаята да мирише прелестно през целия ден. Ароматът може да бъде извънредно ефикасен, с цел да повдигнете настроението си и да предизвикате щастливи мемоари. Купете свещи с флорална нотка като жасмин или сложете сладка канела за пикантна атмосфера. Има толкоз доста способи да накарате стаята ви да мирише необикновено.

Топлината идва със светлината

Осветлението е доста значим фактор във всяко пространство. С верния асортимент на осветителни тела и тяхното разположение можем елементарно да озарим спалните си и да прибавим цялата нужна топлота. Осветлението оказва помощ при настройването на настроението. Простата висяща лампа прибавя топлота към стаята и малко драма. Заложете на нетрадиционни лампи в неповторими форми или размери, които ще придадат грациозен тип на спалните.

Комфорт

Комфортът е доста значим фактор от всички. Като се има поради, че прекарваме една трета от живота си в леглото, има смисъл да влагаме в най-хубавото спално долни дрехи и чаршафи. Те могат да имат голям резултат върху качеството на съня ви и да оказват помощ да повдигнете настроението си, въпреки да не го осъзнавате. Визуално леглото е най-голямата мебел и централната точка на вашата спалня, тъй че вашето спално долни дрехи е ключът към усмивката ви, незабавно щом влезете. Спалното долни дрехи би трябвало да е супер меко и свежо. Перфектно за всички сезони, тъй като е дишащо и ви топли през зимата, защото контролира телесната ви температура.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР