Интерфейсът на приложението NTLite е дружелюбен, но трябва да знаете

...
Интерфейсът на приложението NTLite е дружелюбен, но трябва да знаете
Коментари Харесай

NTLite – персонализира инсталационния Windows диск


Интерфейсът на приложението NTLite е отзивчив, само че би трябвало да знаете какво вършиме, с цел да не повредите системата (екранна фотография: NTLite)

Ако се изкушавате да подобрите инсталацията на Wi ndows, има програмен продукт, който може да ви помогне с осъществяването на тази задача. Това е приложението NTLite, което предлага отзивчива среда с доста принадлежности. Разбира се, има риск да повредите системата си, в случай че премахнете съществени съставни елементи от инсталационните файлове.

Програмата е основана да поправя систематични файлове на операционната система Windows, по-специално на новите версии. Приложението ще ви попита кои съответни детайли да отстрани, като в същото време ясно демонстрира наличието на импортирания файл с имиджа на системата.

Интерфейсът е отзивчив, само че въпреки всичко поемате риск да отстраните значими съставни елементи от Windows, в случай че не сте изцяло наясно какво вършиме. Оформлението на програмата припомня на някои принадлежности на Microsoft Office. Има доста функционалности, които са елементарно налични посредством съответните раздели или менюта.

Освен унищожаване на нежелани екстри в инсталационните файлове, можете елементарно да преопаковате получените файлове в изцяло работещ ISO файл. Можете също да добавяте наличие или да заменяте изображенията, употребявани за истинския декор на Windows. Изборът е безграничен. Всички функционалности са обозначени и показани посредством елементарни и потребни икони.

Вграденият асистент ви води през другите стъпки за вярно елиминиране на съставни елементи от инсталационния компактдиск. Това е изключително потребно, в случай че желаете да коригирате имидж файла, само че не сте сигурни от кое място да започнете.

В умозаключение, NTLite е солидно приложение, потребно за всеки запалянко, който желае да персонализира инсталационния диск на модерните версии на операционната система Windows.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР