Интересното на зодиите е в това колко са различни една

...
Интересното на зодиите е в това колко са различни една
Коментари Харесай

Вижте кои зодии си подхождат най-добре

Интересното на зодиите е в това какъв брой са разнообразни една от друга и по какъв начин всяка има своите мощни и слаби страни. Понякога виждаме двама души и се чудим по какъв начин въобще са се събрали дружно, тъй като наподобяват прекомерно разнообразни или пък прекалено много си наподобяват.

Истината е, че с цел да сработи една връзка добре, сътрудниците би трябвало да имат идентични полезности. Всичко останало се нагажда с времето.

Овен и Рак – приказната двойка
Овенът е подобен вид човек, който обича да бъде воин и държи другите да се похвалят с него. Той е рицар в блестяща ризница и ще избави Рака, а по-късно двамата ще избягат в крепостта на Овена, където ще бъдат в сигурност.
Водният знак има потребност от протекция и от някого, който го пази даже от личните му неточности. Решителният Овен и сензитивен Рак са една чудесна композиция.
Дори огненият знак от време на време да се изтощава от водещата роля, възприятието, че е важен ще го зарежда с нови сили. Ракът пробва да укроти демоните си и да се отпусне в компанията на своя воин.

Телец и Риби – на една вълна
Телецът е знак, който може да си стегне багажа и да се придвижи на другия завършек на света, в случай че това е методът да остави проблемите зад тила си.
Стресът извънредно изтезава този знак. Рибите реагират по сходен метод на напрежението, а комбинацията от двама изнервени сътрудници може да не наподобява най-хубавото решение, само че в действителност никой различен не би могъл да ги разбере по този начин добре, както те един различен.
Двамата ще се сработят в действителност добре, тъй като всякога когато единият има потребност да разпусне, другият ще се погрижи за всичко.

Близнаци и Скорпион – зла, само че духовита двойка
Връзката сред тези два знака може да наподобява по едно и също време ужасна и страхотна. И двамата имат мощни характери и не се тормозят да декларират намерено пред другите, че те командват.
И двата знака менят внезапно своето държание и страсти, което за другите може да наподобява малко ужасно, само че те се усещат отлично дружно. Скорпионът и Близнаците са преобладаващи и жестоки към другите, само че в съвършена симбиоза между тях.

 

Лъв и Козирог – могъщата двойка
Тези двамата на пръв взор наподобяват като невъзможна композиция, само че в случай че положат малко старания се получава чудесна връзка. Те са известни като двойка на властта, тъй като за тях престижът и достиженията са от най-голямо значение.
Лъвът и Козирогът имат здрава връзка без да са прекомерно залепени един за различен, само че когато има потребност всеки от тях е незабавно отсреща.
И двата знака по никакъв начин не се тормозят да вършат мръсни номера, с цел да напреднат в кариерата – упоритостта, която имат се трансформира в здравословно съревнование посред им, само че не трябва да прекаляват.

Дева и Везни – Двойката Търговско отделение
Тези двамата са надалеч от останалите, тъй като са доста разнообразни. Поотделно те са красиви – вътрешно и външно, а когато се съберат дружно се трансформират в мощна мощ.
Те демонстрират един на различен най-хубавото от себе си, като се радват на необикновено взаимно почитание и обич.
Както Девата, по този начин и Везните имат доста огромни упования от живота и от време на време се конкурират, само че защото са доста интелигентни и съобразителни съумяват да изглаждат недоразуменията в точния момент.

Стрелец и Водолей – мъдри и войнствени
И двамата имат податливост да се изричат без доста да му мислят, което постоянно слага близките в неловко състояние, само че те си споделят отлично един с различен.
Имат идентични вярвания и ги пазят и бранят с цената на всичко. И Водолеят и Стрелецът държат на своето мнение и постоянно са непоколебими.
Тази връзка наподобява като да имаш двама от най-хубавите войни, които се борят за правдивост и положителни дела. И двата знака имат потребност да правят добрини за света, да оказват помощ на онеправданите, с цел да се усещат значими и щастливи и дружно те сбъдват своите фантазии и цели.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР