Интересно протече разговорът между политика Александър Йорданов и водещия на

...
Интересно протече разговорът между политика Александър Йорданов и водещия на
Коментари Харесай

Шоу между Александър Йорданов и Хекимян в ефира. Политикът се ядоса на въпрос колко пъти се е целунал с Борисов, за да влезе в листата на ГЕРБ

Интересно протече диалогът сред политика Александър Йорданов и водещия на утринния блок на bTV Антон Хекимян. Варненецът попадна в общата европейска листа на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.

``
реклама

" Аз не съм имал опция да беседвам с Борисов може би от 7-8 години. През това време какви ли не хора са се изредили при него. За какво ли не. Някои даже ставаха министри, а по-късно го подлагаха на критика. Спомням си доста добре, че когато загубихме изборите преди две години и когато тази наша десница беше разграничена на три части и пропиля гласовете на 300 000 гласоподаватели, Радан Кънев сподели нещо значимо: нашето разделяне изпрати десетки хиляди гласоподаватели да гласоподават за ГЕРБ, с цел да спрат комунистите. Сега ще обикаляме постройката на Народното събрание извън, тъй като нямахме ум и в случай че желаеме още веднъж да влезем в него няма да стане с улични перформанси ", сподели Йорданов.



Антон Хекимян цитира остарели изявления на Йорданов, които могат да се поясняват като анти Бойко Борисов. В едно от тях политикът го назовава " министър председател мимикрия, който се нагажда съгласно ситуацийката ". " Това е извадено от контектста, казано е в края на една конференция, в неофициален диалог. Мимикрия - за мен най-малко, е когато имаме държание като страна, което аз не извинявам. Не съм оправдавал държанието на Борисов във връзка с избрани дейности за опити за интервенция на Русия във вътрешните проблеми на страната ни. Смятам, че откакто България е член на европейския съюз и на НАТО, би трябвало да водим политика към тях ", сподели Йорданов.

Хекимян на няколко пъти се опитваше да му зададе нов въпрос, само че Йорданов го режеше с думите  " не ме прекъсвайте ". " Не ви преустановявам, само че не ми отговаряте на въпроса ". " Отговарям ви идеално, единствено че не слушате ", сподели той.

" Правителството сега не е това, което беше с Реформаторите. За да го има това настоящето държавно управление повода е да се разпадне десницата ", сподели още политикът.

В студиото бе показан различен остарял откъс на Йорданов, съгласно който Борисов би трябвало да спре да се целува с други европейски водачи. Преди години по този начин правели Тодор Живков и Леонид Брежнев. 

Тук Хекимян попита Йорданов: " А вие какъв брой пъти се целунахте с Борисов, с цел да влезете в листата на ГЕРБ ", на което Йорданов се ядоса: " Вие съществено ли ме питате това?  Сто пъти сте ме канили в това студио и смятате, че аз съм такъв човек - да се впускам да целувам мъже? "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР