Интересно ли ви е да разберете какъв е най-подходящият пръстен

...
Интересно ли ви е да разберете какъв е най-подходящият пръстен
Коментари Харесай

Какъв е годежният ти пръстен, според зодията

Интересно ли ви е да разберете какъв е най-подходящият пръстен за вашият годеж, по отношение на зодията ви? Зодиакалните знаци дефинират характера ни, а и с това усетът и естетиката, с която виждаме нещата. Вижте идващите оферти за годежен пръстен съгласно зодията ви:
Овен
Като Овен вашата убеденост оказва помощ да определите какво тъкмо харесвате. Смели сте в това, което вършиме и сте извънредно дейни, тъй че пръстенът, който е комфортен, само че не е с огромни размери, е тъкмо за вас. Обичате смели цветове, като аленото, а когато имате избор, предпочитате диаманти.
Телец
Пръстенът е всичко за вас. Обичате текстурата и цветовете, които ви карат да се чувствате чувствено или сантиментално, като пастелно розово. Тъй като предпочитате висококачествени модели, нямате нищо срещу да носите, скъп модел, с цел да се види от всеки.
Близнаци
Не можете да бъдете толкоз елементарно прикрепени към който и да е жанр. Всъщност най-хубавото при вас е, че обичате изненадата и не се страхувате да измененията нещата. Вие също сте извънредно игрива персона, тъй че привличащи погледа контур и може би нещо ненадейно, в допълнение от нежно злато, прави идеалния годежен пръстен. Готови сте да го комбинирате с всевъзможни бижута.
Рак
Може да сте типичен настроени, само че нищо не може да ви попречи да гледате с необятно отворени очи над перлите. Блестящо бяло и сребро вършат печеливша цветова композиция, когато става въпрос за целия ви дрешник. Най-добрият пръстен за вас е този, който се вижда, само че се прави оценка и поради елегантността си.
Лъв
Вие сте мощен, ослепителен сте и знаете по какъв начин да извършите усещане. Вашият годежен пръстен би трябвало да предлага същото. Изберете един от обичаните си топли цветове като златен или жълт и оставете всички да се възхищават на това ослепително допълнение към пръста ви.
Дева
Обръщате внимание на всеки подробност. В природата ви е да оценявате и анализирате всяка крива и другите ъгли, от които камъкът ви свети. Най-важното обаче е, че обичате внимателен и гальовен пръстен, който да е удобен за всекидневието. 

Везни
Не може да се отхвърли, че синьото е вашият цвят. Но не просто всяко синьо. Вашият желан колорит е някъде сред кралското и морското синьо, тъй че мощно харесвате сапфирите. Тъй като обичате външния тип на нещо уравновесено, диаманти и камъни, сложени в плетена лента, е олицетворение на съвършенството.

Скорпион
Вие сте натоварен човек. Склонни сте да предпочитате тъмните цветове като черно и алено, тъй че лекият, елементарен елмаз просто не е задоволително специфичен за вас. Потърсете рубини, с цел да усъвършенствате дизайна на пръстена си, и се уверете, че това подсказва, че сте буен, само че изострен.
 Основните житейски правила на зодиакалните знаци Основните житейски правила на зодиакалните знаци
Не мога да изневеря на правилата си, споделят мнозина. Ето какви са те за другите зодиакални знаци. Овен „ Да съумея във всичко...
Стрелец
Вие сте извънредно авантюристичен настроени, отворени за смяна и обичате забавен контур или сянка, като лилаво, вашия силов цвят. Ще бъдете сюрпризирани какъв брой бързо ще се влюбите в своя неповторим пръстен, който е несъмнено елементарен по мярка и форма, защото в никакъв случай не сте придирчив.

Козирог
Вашата изисканост е неоспорима. Оценявате изящното майсторство и традицията, тъй че няма подозрение, че ще желаете да носите най-съвършения диамантен замайващ детайл на безименния си пръст. След като е ваш, в никакъв случай няма да го свалите и ще се грижите за него уместно.

Водолей
 Защо носим сватбения пръстен на безименния пръст? Защо носим сватбения пръстен на безименния пръст?
На доста места по света безименният пръст се назовава „ пръст за пръстен “, тъй като точно на него се носи сватбеният пръстен &n...
Тюркоазът е вашият цвят и го носите всеки ден. Нямате нищо срещу, в случай че годежният ви пръстен е с форма, друга от предстоящата. Напълно е луксозен и вашият самостоятелен дух ще го носи добре. Нещо повече, вие се обличате за себе си, даже в случай че това значи смело украшение. Никога не бихте могли да си визиите годежен пръстен с нулева еднаквост.

Риби
Необходим ви е луксозен годежен пръстен, в който можете да се изгубите. Тъй като вашият силов цвят е морско зелен, а вашият знак е признакът на риба, диамантът, който извиква изображения на ослепителен океан, е съвършен за вас.
 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР