Интересно е как с едно свое изказване Хосеп Гуардиола успя

...
Интересно е как с едно свое изказване Хосеп Гуардиола успя
Коментари Харесай

Гуардиола смята, че срещата с Брюж е по-важна от „Дербито на Манчестър“

Интересно е по какъв начин с едно свое изявление Хосеп Гуардиола съумя да вдигне градуса на „ Дербито на Манчестър “ няколко дни преди самия мач. Той омаловажи значение на срещата с градския противник за сметка на мача с Брюж в Шампионската лига довечера.

„ Този мач е по-голям от оня с Юнайтед, тъй като имаме невероятната опция да се класираме напред. Във Висшата лига има доста мачове, до момента в който тук има единствено 6, от които са останали едвам 3. Мачове №3 и 4 са решаващи - най-важните срещи. Трябва да се отнесем съществено и да се представим добре. Всяка последваща година надпреварата става все по-трудно. Вече загубихме в Париж “, сподели Пеп на конференцията преди дуела с Брюж, представен от Daily Mail.

Манчестър Сити победи белгийския отбор с внушителното 1:5 преди две седмици, само че към момента има работа за извършване в Група A на Шампионската лига. Дори при нов триумф класирането на 1/8-финалите няма да е обезпечено, тъй като разликата сред двата тима ще остане 5 точки два кръга преди края на груповата фаза.

В британския шампионат „ жителите “ изостават с 5 точки от водача Челси в класирането след провалянето от Кристъл Палас през уикенда. Манчестър Юнайтед пък е на 3 зад градския си конкурент и всичко друго с изключение на победа за „ алените дяволи “ би означавало на практика завършек на шампионските им упоритости.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР