Интересно дело имаше в съда, пред него застанаха учителка по

...
Интересно дело имаше в съда, пред него застанаха учителка по
Коментари Харесай

Учителка от Хасково съди майка заради пост във Фейсбук

Интересно дело имаше в съда, пред него застанаха учителка по физическо образование и майка на нейна ученичка поради пост във Facebook на родителката.

Спорът е от 13 февруари т.г., когато 14-годишно момиче не трябвало да вземе присъединяване в часа по уважителни аргументи. За тях била известена класната, която предала на възпитателката по физкултура. В часа обаче на момичето се наложило пред класа да изясни за какво, а повода била дамско неразположение. Ситуацията засрамила детето и възмутила майката Диана Иванова. След диалог с възпитателката тя написала пост във Facebook, в който не загатва нито учителката, нито учебното заведение. От обявата обаче се засегнала учителката Марияна Стоянова, която през днешния ден съди родителката за засегнатост и клюка, като е предявила искове за 3500 лева

Подсъдимата и юристът й оспориха като неоснователни исковете. Днес страните отхвърлиха помиряване, планувано по закон. Диана Иванова сподели, че <210> поискали 2000 лева, които тя отказала, защото не усеща виновност.

Делото ще продължи на 5 август с разпит на очевидци.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР