Интересните дни в Мадрид се случваха един след друг и

...
Интересните дни в Мадрид се случваха един след друг и
Коментари Харесай

Време е за мъжките полуфинали в Мадрид


Интересните дни в Мадрид се случваха един след различен и незабелязано пристигна времето за полуфиналите при мъжете. Защитаващият купата Карлос Алкарас ще се опита да направи нова крачка към четвъртата си купа за сезона, като идващото тестване по пътя му ще бъде Борна Чорич. В другия конфликт на сингъл от днешната стратегия на „ Маноло Сантана “ ще забележим квалификанта Аслан Карацев и „ щастливия губещ “ Ян-Ленард Щруф. Любопитното е, че това ще е вторият конфликт посред им в шампионата, откакто точно Карацев отстрани германеца в пресявките

Днес ще се изиграят и полуфиналите на двойки при дамите. Оглавяващите схемата Джесика Пегула и Кори Гоф ще се изправят против Марта Костюк и Ирина-Камелия Бегу, до момента в който Виктория Азаренка и Беатрис Хадад Мая ще опитат да преодолеят Лейла Фернандес и Тейлър Таунсенд.
„ Маноло Сантана “, начало в 14:00 ч.
Пегула/Гоф – Костюк/Бегу
Не преди 17:00 ч.
Карлос Алкарас – Борна Чорич
Не преди 21:00 ч.
Ян-Ленард Щруф – Аслан Карацев
Не преди 22:00 ч.
Азаренка/Хадад Мая – Фернандес/Таунсенд



Днес още веднъж ще има и мачове с българско присъединяване на равнище ITF. Юлия Стаматова ще се изправи против Лара Пфайфър (№1073) на четвъртфинала на W15 шампионата в Монастир, до момента в който Адрияно Дженев ще изиграе първия си четвъртфинал в мъжкия тенис против международния №428 Клемон Табур на М15 конкуренцията в Куршумлийска баня.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР