Интересни кадри с НЛО във формата на диск са получени

...
Интересни кадри с НЛО във формата на диск са получени
Коментари Харесай

Светкавица разкрива НЛО над Кайро

Интересни фрагменти с НЛО във формата на диск са получени от очевидци в Кайро, Египет, а по-късно са оповестени от откриватели на тематиката за извънземен живот в Съединени американски щати. Кадрите са снимани на 10 май 2022 година

Мъжът, направил видеото, твърди, че не е видял НЛО онлайн, а единствено на екрана на камерата. Той карал по време на гръмотевична стихия, когато се появил проблясък в небето пред колата. Започнал да се появява светещ обект с форма на диск, като с всяка секунда дискът ставал по-ясен. Това се вижда от фрагментите, снимани от спотника на водача.

Според уфолога Скот Уоринг обектът не е отражение върху предното стъкло на автомобил., а напълно действително НЛО. Уоринг напомня, че Кайро има антична връзка с представители на извънземни цивилизации, които евентуално са същинските строители на египетските пирамиди.

Вероятно светкавиците са причина НЛО-то да стане очевидно за видеокамерата. Може би е имало някакъв тип щета в системата на устройството, което обезпечава непрозрачност. Уфологът не изключва опцията пирамидите да притеглят мълнии, като по този метод извънземните машини презареждат батериите си.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР