Интересни хора стават министри в България. Такива, които не вярват

...
Интересни хора стават министри в България. Такива, които не вярват
Коментари Харесай

Пълни откачалки! Министърът на туризма Евтим Милошев и цялото му семейство са на белина от сутрин до вечер

Интересни хора стават министри в България. Такива, които не имат вяра на лекарите, а на всякакви гурута с недоказани познания и дипломи.

Евтим Милошев е новият министър на туризма, само че той е точно в братството на лекуващите се с хлорен диоксид. Продуцентът на „ Откраднат живот ” се наливал с белина от заран до вечер, вярвайки, че по този начин убива всички вируси в организма си.

Съпругата му Христина прави същото от години. Двамата пият всеки ден белина, с цел да се спасят от заболявания, което не е доказано от здравно лице.

Всичко почнало преди 4 години, когато избухна пандемията от Ковид-19. Уплашени за здравето си, семейство Милошеви потърсили различни способи на лекуване и попаднали на пиенето на белина.

Христина, която е сценарист в „ Откраднат живот ”, запалила и някои от актьорите по белината. Деси Бакърджиева, Ралица Паскалева и Ани Пападопулу били измежду почитателите на братството.

Интересно дали Милошеви тровят и децата си по същия метод. Засега няма информация, само че в случай че го вършат, това би било тежко закононарушение.

Близките на Евтим настояват, че той постоянно е бил бунтовник и не се е съобразявал с общоприетите правила. Затова мнозина се изненадаха, че влезе в мръсната кал, наречена „ политика ”, само че явно парите могат да трансформират правилата му.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР