Интересна зависимост беляза първите две елиминационни фази на . В

...
Интересна зависимост беляза първите две елиминационни фази на . В
Коментари Харесай

Всички отбори в бяло спечелиха елиминационните мачове на Евро 2020

Интересна взаимозависимост беляза първите две елиминационни етапи на. В 1/8-финалите и 1/4-финалите бяха изиграни общо 12 мача. В 9 от тях един от тимовете беше с бели фланелки. Всички те завоюваха плейофните си срещи, написа.

Серията започва с първия мач от елиминациите, в който датчаните удариха 4:0 Уелс. Те бяха в напълно бял екип. Също пременени от горе до долу в най-цапащия се цвят, чехите шокираха Нидерландия с 2:0 и изхвърлиха “лалетата ” от шампионата. Както първите два сполучливо минали 1/8-финалите в бяло тима, испанците и швейцарците използваха аварийния си екип в борбите против Франция и Хърватия. Иберийците отстраниха международния вицешампион след продължения, а алпийската страна се оправи с първенеца на планетата след дузпи. С бели премени англичаните избиха част от немския си комплекс с победа 2:0 на “Уембли ”. В 7 срещи преди този момент на митичния стадион в Лондон бундестимът бе записал 6 победи и 1 тъждество против представителите на родината на фубола.
 Евро 2020: Италия се оправи с Белгия, отива на полуфинал против Испания Евро 2020: Италия се оправи с Белгия, отива на полуфинал против Испания
Отборът на Италия надделя Белгия с 2:1 в дуел от 1/4 финалите на Европейското състезание по футбол. Мачът от 1/4 финалите на шампионата...

В 1/4-финалната фаза мачовете си завоюваха и 4-те тима в бяло. На испанците бяха нужни дузпи, с цел да се оправят с швейцарците. Италианците се облякоха в бяло, с цел да пречупят с 2:1 против различен от любимците за продобиване на европейската купа - Белгия. Със същия резултат Дания надделя Чехия в Баку. За 1/4-финал англичаните сложиха бели фланелки, сини къси панталони и бели чорапи и разпердушиниха с 4:0 украинците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР